Nemzeti konzultáció indul a Fidesz ma kezdődött háromnapos kihelyezett frakcióülése után – írja csütörtökön megjelenő számában a Heti Válasz.

A kormány ezzel akarja visszavenni a az irányítást, miután a Momentum Mozgalom Nolimpia című népszavazási kezdeményezése eluralta a közéletet.

Jön az új nemzeti konzultáció, csapást mér a Fidesz az olimpiaellenes mozgalomra

Ha Orbán Viktor évértékelőjét vesszük alapul, akkor valószínűleg „Brüsszel” intézkedéseivel szemben és a „Soros-szervezetek” átláthatóságáért lehet majd levelezni a kormányzattal.

 Olimpiával kapcsolatos kérdés nem lesz.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Dugja föl magának millárdokért készült mocskos hazugságainak papír alapú hordozóját a törpe kajmán!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/02/16/ismet-inzultaljak-a-nemzetet/
Az a Soros nevű, akinek az a háttérhatalma, vagy mi a fenéje van. Az is itt settenkedik mindig a közelben, és ha tehetné, mindenbe beleütné az orrát. És most ne mondja senki, hogy a Fidesz vezetői szinte kivétel nélkül egykor a Soros nevű patás ördög támogatásával kászálódtak ki a ganéból, és az ő segítsége nélkül legföljebb traktorosok, vagy, a legeslegjobb esetben is agronómusok lehetnének. Azért jön majd a levél, és benne a kérdés Brüsszelről és Soros által irányított civilekről, hogy legyen megint kit gyűlölni. Mert hát lássuk be, hiába van válsághelyzet szeptember 7-ig, a migráncsos-téma mintha kissé kifújt volna.
Össze kellene gyűjteni Orbán nemzeti konzultációnak nevezett agymenéseit, és ha eljön az ideje, hozzácsatolni a vádirathoz.
Ó-buda
@kukac50: Ráadásul Tarlos ugy nyilatkozott amikor a !-es metrot átadták és nem hivták meg Demszkyt hogy semmi köze hozzá! akkor hogy is van ez??Most meg van! Nem védem a volt föpolgmestert de a normalitásnak is van határa!
kissé felnőttem
Tőlem értelmesebbel szívesen, de vele nem kivánok, csak feleslegesen szórja a pénzt, a semmire maccsal. meg kéne értetni vele elég, lejárt, egyoldalú süketelés a rafináltnál rafináltabb kérdéseire. ÉN összeállitanám a kérdéseimet, korrektűl, udvariasan,
akár felelhetne is rájuk. mind mind közérdekű
Cefi
Jön az új nemzeti konzultáció, csapást mér a Fidesz az olimpiaellenes mozgalomra.

Már a címtől is vinnyogva röhög a cicám, a hátán fetrengve.
kukac50
@Ó-buda: Szegény a mi országunk ahhoz,hogy Paks II és az olimpia egyszerre terhelje az ország lakosságát. Egyet értek veled.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.