Nemzeti konzultáció indul a Fidesz ma kezdődött háromnapos kihelyezett frakcióülése után – írja csütörtökön megjelenő számában a Heti Válasz.

A kormány ezzel akarja visszavenni a az irányítást, miután a Momentum Mozgalom Nolimpia című népszavazási kezdeményezése eluralta a közéletet.

Jön az új nemzeti konzultáció, csapást mér a Fidesz az olimpiaellenes mozgalomra

Ha Orbán Viktor évértékelőjét vesszük alapul, akkor valószínűleg „Brüsszel” intézkedéseivel szemben és a „Soros-szervezetek” átláthatóságáért lehet majd levelezni a kormányzattal.

 Olimpiával kapcsolatos kérdés nem lesz.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Dugja föl magának millárdokért készült mocskos hazugságainak papír alapú hordozóját a törpe kajmán!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
https://kolozsvaros.com/2017/02/16/tovabbi-ne...
További népbutítás helyett inkább a pszichiáteretekkel konzultáljatok.
Szar érzés egy elmegyógyintézetben lefeküdni, és ott is ébredni, sőt, egyre nehezebb ennél a
meghatározásnál szalonképesebbet találni arra, amit Magyarországon felelős kormányzás
címszó alatt művelnek az erre felhatalmazott urak és hölgyek. Tehát az van, hogy mivel a Momentum Mozgalom minden bizonnyal összegyűjti az olimpiaszervezésről kiírandó népszavazáshoz szükséges számú aláírást, kitalálták az okosok (külön Kósa Lajos), hogy ez már nekik nem is annyira fontos téma. Ha valaki más kezdeményezne NÉPszavazást tetszőleges kérdésben, és kérdezné meg a NÉP véleményét valamiről, akkor az hirtelen okafogyott, marginális kérdéssé zsugorodik a kormány számára.
Eladott Ország
http://kanadaihirlap.com/2017/02/16/ismet-inz...
Az a Soros nevű, akinek az a háttérhatalma, vagy mi a fenéje van. Az is itt settenkedik mindig a közelben, és ha tehetné, mindenbe beleütné az orrát. És most ne mondja senki, hogy a Fidesz vezetői szinte kivétel nélkül egykor a Soros nevű patás ördög támogatásával kászálódtak ki a ganéból, és az ő segítsége nélkül legföljebb traktorosok, vagy, a legeslegjobb esetben is agronómusok lehetnének. Azért jön majd a levél, és benne a kérdés Brüsszelről és Soros által irányított civilekről, hogy legyen megint kit gyűlölni. Mert hát lássuk be, hiába van válsághelyzet szeptember 7-ig, a migráncsos-téma mintha kissé kifújt volna.
Össze kellene gyűjteni Orbán nemzeti konzultációnak nevezett agymenéseit, és ha eljön az ideje, hozzácsatolni a vádirathoz.
Ó-buda
@kukac50: Ráadásul Tarlos ugy nyilatkozott amikor a !-es metrot átadták és nem hivták meg Demszkyt hogy semmi köze hozzá! akkor hogy is van ez??Most meg van! Nem védem a volt föpolgmestert de a normalitásnak is van határa!
kissé felnőttem
Tőlem értelmesebbel szívesen, de vele nem kivánok, csak feleslegesen szórja a pénzt, a semmire maccsal. meg kéne értetni vele elég, lejárt, egyoldalú süketelés a rafináltnál rafináltabb kérdéseire. ÉN összeállitanám a kérdéseimet, korrektűl, udvariasan,
akár felelhetne is rájuk. mind mind közérdekű
Cefi
Jön az új nemzeti konzultáció, csapást mér a Fidesz az olimpiaellenes mozgalomra.

Már a címtől is vinnyogva röhög a cicám, a hátán fetrengve.
kukac50
@Ó-buda: Szegény a mi országunk ahhoz,hogy Paks II és az olimpia egyszerre terhelje az ország lakosságát. Egyet értek veled.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél