A miniszterelnök váratlan helyről kapott kemény kritikát. A Farrukh Saif Alapítvány nevű szervezet képviselői miután értesültek a kormány terveiről, keményen bírálták az elképzelést.

Lázár János ugyanis arról beszélt, hogy a magyar kormány a menekültügyi kérelmük elbírálásáig válogatás nélkül őrizetben tartaná és hely hiányában konténertáborokba zárná az összes migránst.

"Konténerekbe tenné az embereket, igaz? Embereket, konténerekbe? Ez megőrült?"

- mondta a szervezetet alapító Farrukh Saif, aki szerint Orbán miniszterelnök és kormánya mintha megfeledkezett volna országa keresztény gyökereiről.

Hogy lehet embereket, akiket Isten a saját képére teremtett, ilyen teljesen zárt, sötét dobozokba kényszeríteni? És ezt a menekültek, menedékkérők ellen vetnék be? Jézus Krisztus maga is menekült volt"

– tette még hozzá Saif.

A HVG megírta, a Magyar Helsinki Bizottság közölte, minden olyan esetet, amikor a magyar állam egy menedékkérőt illegálisan tart őrizetben, meg fognak támadni az Emberi Jogok Európai Bíróságán.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Helyes és küldjetek neki egy láda dinamitot, emlékbe!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Helyes és küldjetek neki egy láda dinamitot, emlékbe!
namihami
Nocsak, most már vannak keresztény árulók is? Akkor ezek ellen is építsetek keritést.
RonaGyuri
hát igen a matyar keresztények mások, lásd Erdős bíboros családja! =))
Perggető
Nézzétek meg ezt a skizofrén fejet. Míg nem találtam meg az új orvosomat, nekem is ilyen volt. De azóta már tudom, melyikek az igazi hangok a fejemben, akit követni kell.
justhpeter
A végén még kiderül, hogy nem vagyunk jó keresztények ?
grincss
@Perggető: Látod, "cimbi", adtam egy LIKE-t! :-))
Cefi
@grincss: @Horizont: A plusz egy g jelentése közismert. A többit civilizált ember nem firtatja!
volvós
A képen a grazi elmegyógyász elöszobájában...vizsgálatra vár a beteg !
Borsodi
@volvós: Csodát már nem tehetnek vele,nekünk meg bele kell törődnünk,hogy a legrosszabbat húztuk ki a pakliból. A fekete Pétert.
Perggető
Én azt szeretném, ha a Miniszterelnök Úr engem ostorozna!
Perggető
@Foxley: Nem értem. Ő egy igaz férfi. Biztos finoman tud ostorozni is.
silber13
@Perggető: Lépj be a flagellánsok rendjébe! Ott naponta negkapod az adagodat! Nem lkell ahhoz a csúti szirti víziló!
qxy
volna egy kérdésem Sahif úrhoz.
akiket Isten a saját képére teremtett,
ezt a mondatot ugye azok a menekültek is tudják akik néha néha picike kis csíny tevéseket, igazán nem sokat de mégis követnek el a keresztények ellen Mert ugye akiket Isten a saját képére teremtett, az ugye nem csinál olyanokat mint a migránsok ? Vagy mégis?Mert akkor ujjra kellene tárgyalni Isten létét, mi voltát,
Perggető
@silber13: Hogy mered a szádra venni ezt a Szent Embert, ki naggyá tette a hazát, és jólétet teremtett?
silber13
@Perggető: Humornak is ócska a szöveged! Na akkor lökjed:.
1. Mitöl is szent ember a csúti lieblinged, tán szentté avatták? Mert olyan esemény nem volt
2. Hogyan tette naggyá a hazát? Mert én pont az ellenkezőjét látom. Szinte mindenben sereghajtók lettünk, köszönhetően áldásos működésének és miféle jólétről , Magyarországot, leszámítva a csókosok hordáját!? Az intézményesített korrupció és a szegénység országává tette hazánkat! Várom a válaszod, remélhetőleg ne a pártbrossúrákból és a közhelyszótárakból fogsz idézni!
grincss
@silber13: Ha kicsit figyelmesebb lennél, figyelmesebben olvasnál, rájönnél bizonyos dolgokra! :-))
Perggető
@Perggető: Mert lipsi vagy. Megszűnt a gyermekéhezés. Nincs szegénység. Rengeteg az új munkahely. Átadott várbazár. Meg sem érdemlitek ezt a drága vezért. Ugató taknyok.
Perggető
@silber13: Mert lipsi vagy. Megszűnt a gyermekéhezés. Nincs szegénység. Rengeteg az új munkahely. Átadott várbazár. Meg sem érdemlitek ezt a drága vezért. Ugató taknyok.
silber13
@Perggető: Elvonyítottad a napi feledatodat, záró felvonyításban nem tagadtad meg önmagad és a régi alpári szövegeidet " Pergető - Bringás"Pont olyan buta vagy, mint voltál!:-)))
Perggető
@silber13: Soros bérenc és Gyurcsányista náci vagy. És bánt benneteket, hogy a Miniszterenök Úr, egyedül okosabb, mint ti lipsik együtt.
silber13
@Perggető: Kár volt nick nevet változtatnod,a jellemzőid megmaradtak épp oly bunkó vagy, mint voltál Szunyi Pista!:-))) És most ha megbocsájtasz nálad értelmesebbekkel fogok beszélgetni Pá, kisöreg!:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.