Komoly igény mutatkozhatott erre. A miniszterelnok.hu honlapon külön aloldalon fogják össze Orbán Viktor beszédeinek, szerepléseinek, fontosabbnak gondolt interjúinak idegennyelvű összefoglalóit. 2015 novemberétől kezdve kerültek fel ide a szövegek, visszalapozva lehet látni, hogy döntő többségében angolul, néha egy-egy esetben németül is. Az idei évértékelő viszont változást hozott, Orbán Viktor beszéde, amiben gyakorlatilag arról beszélt, hogy Magyarországon minden remek, Nyugaton viszont egyre jobban félnek az emberek, angol és német mellett franciául és oroszul is felkerült a honlapra. Ez új fejlemény, a 2016-os évértékelő például csak angolul érhető el a honlapon.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Akkor az orbán nevű csicska kinek a puccere? A szavazótáborával együtt eltakarodhat moszkvába közmunkásnak az egész fideszállat csürhe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
Oroszul is felkerült Orbán Viktor évértékelője a miniszterelnöki honlapra.

Teljesen standard eljárás. Ahogy az mszmp-kb/fidesz-kdnp 1963/04/12 rendelete előírja. Hisz a csuticigány ezt szívta az anya(?)tejjel magába.
Lepényleső
Ez csak a nagy medvének szólt,a többi alibi,mi pedig ki fogjuk fizetni?
papa.49
Nem csak 2015. től az összes beszédét fel kell tenni, '90. tól, napjainkig, a nyekernyikov hadd olvassa mindet!!!
Oszt. mindjárt láthatja,hogy kit is melenget a keblén egy koszos hazug gecit!!!
bakegya
Hogy az unokái is megemlegessék-MR orsos vicctor TOLMÁCS NÉLKÜL IS BOLDOGUL!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.