Komoly űrt hagyott maga után a kormánypárti Magyar Hírlaptól a Magyar Időkhöz távozó Bayer Zsolt, amit Galsai Dániel próbált pótolni, természetesen az olimpiai népszavazásról írt publicisztikával. Galsai szerint a népszavazási kezdeményezés mögött álló Momentum Mozgalom elnöke, Fekete-Győr András egy „embernek látszó tárgy”, illetve „humanoid”, akinek „tyúkmellű exteriőrje alapján joggal feltételezhető, hogy a teniszlabdát sem tudta berúgni az udvaron letett két tornazsák közé gimiben, nagyszünetben”…Sőt, az aláírás gyűjtés a tyúkmellűek forradalma. Galsai elismeri, hogy sokba kerül a magyarországi olimpia, de előveszi a mindent elsöprő érvet, amit azok az emberek szoktak, akik mellett reménytelenül elszaladt a világ: okostelefonok. Sokba kerülnek, pedig minden unott arcú plázakölyök kezében látni belőlük, és nem csak az övékben… százezrekről van szó… pedig telefonálni a „régi” nyomógombossal is lehet – írja, így folytatva:És a töltött káposzta is drága, füstölt hússal,...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ezek osztódással szaporodnak, de az eszük és az emberi tisztességük összességében is inkább csak csökken! =))
CsipkeRózsa
A tyúkmellűeknek nem olimpia kell, hanem tornatermek és udvarok. Ott ők is boldogulnak. Az iskoláknak szintén tornatermekre van szükségük, és használatba vehető focipályákra.
namihami
Ez a Galsai Dani nem annak a Galsai Pongrácnak a csemetéje, aki még oly szorgalmasan szolgálta ki a szocialista újságírást? Szegény fiú, így próbálja a családi szennyest kimosni? Ezzel a túlmozgással csak még jobban felhívja rá a figyelmet, hogy mit csinál és miért.
namihami
És még annyi: Dani, neked még mindig egy Siemens C45-ösöd vagy egy Ericsson T10-esed van, ugye?
glorianna
Khm... inkább legyen valaki tyúkmellű, mint tyúkeszű...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.