Egy költségvetés nem elszáll, hanem kiegészül. A népszavazás nem időszerű. És szlalomkajak, mondja a Budapesti Olimpiáért Mozgalom elnöke.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
mint már többször javasoltam: adjátok össze a szükséges pénzt, s a nyereséget is megtarthatjátok! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
mint már többször javasoltam: adjátok össze a szükséges pénzt, s a nyereséget is megtarthatjátok! =))
papa.49
@RonaGyuri: Felőlem is ha ők fizetik teljes egészében, de ismerve a ,,püffedt hátvédet,, ez sajnos a mi zsebünkből lesz kicsavarva az utolsó petákig)))))))))))))
namihami
Ennek a Szalay-...akárkinek, hogy az ő szavaival éljek, nem elment az esze, hanem a semmire redukálódott. Nem meghülyült, csak a szellemi kapacitása tendál a zérus irányába. Sőt, néha már a mínusz tartományban tartózkodik.
aremy
szalay drága most kéne bedobni magatokat A feneketlen tóba!
verőce21
Valaki összefoglalná végre, hogy mi az amit meg kell még építeni egy olimpiához nálunk?
Már majdnem minden sportágban rendeztünk VB-ket.

Építeni kell egy olimpiai falut, tenisz- és golfcentrumot, egy új velodromot, amelyeknek megoldható az utólagos hasznosítása.
Mi kell még ami nincsen?
namihami
@verőce21: Pl. a stadionjaink, amiből számolatlanul van, csak azokból egy se alkalmas az olimpiai meccsekre megrendezésére. Egyszerűen a kevés számú néző befogadása miatt. Ha (mondom ha) felépülne a Népstadion, az akkor is csak egy.
És ami a még nagyobb gond, hogy a felépített létesítményeket ki és mire fogja hasznosítani. Nézd meg, a legtöbb helyszinen vagy elbontották vagy ott rohad, mint a görögöknél. És a feltételek nálunk is hasonlóak lennének.
Azért nem vagyunk mi még olyan gazdagok, hogy ezt odadobhassuk ebek harmincadjára.
Aki Én
@verőce21: Amikor ilyen buta kérdéseket teszel fel, bizonyítja, hogy mennyire nem vagy képben. Ilyenkor az is látszik, hogy nem érdekelnek a tények, mész a vezérbika után. Azt sem veszed észre, ha mondandója szöges ellentéte a tegnapinak.
Az interneten lógsz, de nem veszed a fáradtságot, hogy utánanézz dolgoknak.
Perggető
Igenis kell az olimpia. Mindíg csak az egyforma lipsi vakogás. A Miniszterenök Úr csak jót akar a Hazának. Még a feneke is különb nálatok. Én már csak tudom!
Aki Én
@Perggető: ,,Én már csak tudom!"
:) :) :) :) :)
Eladott Ország
A narancssárga erkölcsi világítótornyok közül egy pofátlan díszmarha már Szalay-Berzeviczy Attila nevű bejelentkezett.
eszegfu
@verőce21: tegnap 15:11 Gondold át azért még 1x... Pl. a riói olimpiai falu 75 hektáron helyezkedett el (Bp-en és környékén mégis hol van ekkora, de még kisebb beépithető terület is?), 9.460 szoba, 17.700 ágy volt benne, a nyitó-záró ünnepséget 90 ezer néző befogadására alkalmas helyen rendezték és 7,5 millió jegyet adtak el. Tehát a "falun" kivül még gondoskodnunk kellene a nézők (csak ha 500 ezer ember is jön ide és ők vennék meg a 7,5 mill. jegyet!) szálláshelyéről, közlekedéséről, repülőtéri fogadásáról. Az is meglehetősen "érdekes" lenne, hogy Bp. 1.758 e lakosságához még idejönne akár 500 ezer ember is, vagyis kb. 30 %-kal többen lennénk. Arról nem beszélve, hogy Rió 2x akkora területen fekszik, mint Bp. Tehát nem lenne elég az olimpiai falu, a verseny helyszinek megépitése, hanem utak is, tömegközlekedési eszközök, éttermek, szállodák, stb. kellenek arra az időre, amiből az olimpia után keveset profitálna az ország.
JAJMÁR
@Perggető:
Az egyetlen jó szóvicc, amit elejtettél a minielnök fenekéről szól. Azt ismerheted, de összehasonlítási alapod még nincs. Gondolom, ha változik a felállás, majd lesz! Gyúrjál rá :)
Eladott Ország
Az elvtelen seggnyalás nem azonos a nemzeti érzelemmel. Migráns1, ­Origo–888 skálán a Budapesti Olimpiáért Mozgalom (BOM) alapítóját, bizonyos Szalay-­Berzeviczy Attilát futtatják a propaganda szócsövei, akinek az a testhez álló küldetése, hogy elmagyarázza: a görög válság teljesen független volt az olimpia megrendezésétől, és tekintve, hogy a magyar pályázat megalapozottabb, mint az athéni volt, nem kell bedőlni az álcivil görényeknek.
Már csak ennyi telik tőlük, ezért tömörülnek falkába, csordába, ezért ordítanak, vicsorognak, rázzák az öklüket. De amint egyedül maradnak, rettegnek. Ők azok, és még mindig pofátlanul, gátlástalanul a javunkat akarják. Ne adjuk oda nekik.
Perggető
@JAJMÁR: Perverz szexista lipsi vagy. Semmi közöd a családi életemhez, te vakogó majom.
JAJMÁR
@Perggető: Minek beszéled akkor ki? Ne teregesd ki a szennyest, ha szégyelled :)))
silber13
@JAJMÁR: Hagyd rá erre a, rettentően buta,tanulatlan bunkóra és ne várj csodát egy ilyentől, aki a perverzet összekeveri a traverzzel!
verőce21
@eszegfu: (08:59) Tipikus alacsonyabbrendű lipsi gondolkodásod van! Képes vagy egyetlen gondolatmeneten belül - többször is - ellentmondani önmagadnak. :)

"...hanem utak is, tömegközlekedési eszközök, éttermek, szállodák, stb. kellenek arra az időre, amiből az olimpia után keveset profitálna az ország."!
- Azt mondod, hogy utakból, szállodákból, közlekedési eszközökből az olimpia után keveset profitálna az ország??? Amelynek a turizmus az egyetlen kitörési pontja? - Ez hogy jön ki? Át kellene ezt gondolnod mégegyszer.
Nem tudunk hasznosítani egy új hidat? Utat? Reptéri közlekedést? :)

Továbbá, ezzel azt sugallod, hogy nem is kellene ilyeneket építeni. Persze, mi rendezünk világversenyeket, olimpiát akár, - a vendéglátási hasznot pedig fölözze le Bécs, Pozsony, stb.? Így gondolod?
verőce21
Mindezeket persze úgy írom, hogy én ellenzem kezdetektől fogva az olimpiát! Ezt le is írtam már többször korábban.

De még egy gondolat, hogy miért is nem eléggé fejlett ahhoz Bp., hogy olimpiát rendezzen: Már a mostani a vizes VB-n gondok vannak belőle, hogy nincs elég 5*-os szállodai férőhely, mivel a Forma1 miatt lefoglalták őket. Ez csak egy(!) sportesemény ütközése egy másik sportrendezvénnyel. De az összes olimpiai sportág vezetőit és vendégeiket + a politikusok hadseregét (több ezren vannak ám) kötelezően 5*-os bánásmódban kell részesíteni. Vagy majd besegít Bécs meg Pozsony? Akkor miért beruházunk mi ennyit?

Ez az, amit igazából át kell gondolni a megrendezést illetően!
Perwool
@Aki Én: , 08:52

kepkezelo.com/images/z1o1bd9tpv1qpkjbgym7.jpg

Valahol valamikor térden állva...jó a helyezkedése az ürgének.
verőce21
@Aki Én: (08:23) Ne röhögtesd már ki magad az ötlettelenségeddel!
Vadvíz pálya Budán megépíthető. :)
eszegfu
@verőce21: 14:12 Én csupán a témával kapcsolatban mertem javasolni, hogy gondold át még 1x, hiszen Te "csak az olimpiai falut kell felépiteni" ötletedre irtam az utakat, stb... Nem értelmezted, ill. nem figyeltél arra mire válaszoltam... továbbá nem "illipsiztelek" le, sőt nem is "minősitettelek". Ugyhogy "beszélgessen" Veled Orbán Viktor, esetleg a bringás pergető! Részemről ennyi!
not me
A buta magyarnak már arca is van.

Ma, Magyarországon így néz ki egy mélybuta tanult magyar paraszt, aki azt hiszi, hogy ha mond valami értékelhetetlent, attól az még elfogadható lesz, mert ő mondja.

Gyere tanult magyar paraszt, vitatkozzunk.

Azt mondák már neked sima képű, hogy azért, mert egészségesen táplálkozol, attól még nem leszel jó ember?
verőce21
@eszegfu: (14:31) Azért most sem hazudtoltad meg magadat! :)
"...Te "csak az olimpiai falut kell felépiteni" ötletedre irtam" - írtam én jócskán másról is! :)
not me
@verőce21: Te nem vagy a kis herceg
Te egy faék vagy..
Már régóta sajnálom a szellemi botulizmusod.
verőce21
@not me: A magad "botulizmusával" foglalkozzál inkább, mert te már önmagad sem vagy! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.