Magyar filozófusok szóltak, hogy mégis mi az a Magyar Művészeti Akadémia, és a neves külföldi előadóknak nem tetszett, amit megtudtak róla. Az MTA Filozófiai Intézete és a Magyar Művészeti Akadémia Művészet, igazság és tudás címmel rendezett volna konferenciát, de az elmarad, miután a brit meghívottak bojkottálják – tudta meg a Magyar Nemzet, aminek Andrew Huddleston társszervező professzor és a többi meghívott szűkszavú állásfoglalásban indokolta a távolmaradásukat: „Őszintén reméljük, hogy lelkiismereti szabadságunk gyakorlását nem magyarázzák félre, és nem használják fel ártatlan harmadik fél kárára.”

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Csak normális emberekkel hajlandóak tárgyalni. Igazuk van, amikor a magyar fertőtől elhatárolódnak! Ez Feketééknek nagyon gáz... .. "Hörcher Ferenc, az MTA Filozófiai Intézetének igazgatója azt mondta, nem helyes a magyarországi politikai konfliktusainkat itthoni egyeztetési kísérlet nélkül külföldre kivinni, és ezzel hazai tudományos vagy művészeti eseményeinket veszélyeztetni..."
RonaGyuri
azért attól hánynom kell hogy a Filozófiai Intézet benyalt a Fekete bagázsnak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.