Persze, erre mi sem voltunk annyira kíváncsiak, és bizonyára Ön sem, de ha már rákattintott erre a cikkre, álljanak itt a magyar férfiak vécézési szokásaira vonatkozó legfrissebb, legpontosabb adatok a vécétisztítókat gyártó Unilever cég jóvoltából.

A megkérdezettek 97 százaléka használ otthonában WC-kefét, 91 százalékuk pedig mindig kezet mos otthon WC-használat után. Csak az észak-magyarországiak vallották be, hogy utóbbi azért nem minden esetben van így, a gyorsan elvégezhető teendők esetén például elég ritkán.

Végre itt egy átfogó statisztika arról, hogyan használják a magyarok a mellékhelyiséget

Ülve pisilés tekintetében a dél-dunántúli férfiak voltak a legőszintébbek, 53 százalék bevallotta, hogy gyakran ilyesmire vetemedik. Kézmosáskor a túlnyomó többség, 74 százalék a folyékony szappant részesíti előnyben, míg 34 a hagyományosat. Nem tévedés – a két érték összege 108 százalék, a felmérés tehát vagy sántít, vagy többen férfiak, mint bevallanák.

Szerencsére nincs kiveszőben a nyomtatott sajtó, legalábbis a vécén olvasgatók körében, hiszen a válaszadók 51 százaléka inkább ezzel köti le magát az okostelefon helyett, amit 44 százalék használ.

És, hogy ezen információ hiányában se forgolódjunk álmatlanul: kiderült, 10 magyar vécédeszkából 8 műanyag és 2 fa.

(444)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
nem látom a képen a bidét...kevesebb szaros gatyát kellene mosni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.