... Hozzáteszi, ha majd a fordulat okait keresik a döntéshozók, az ellenzék "aknamunkája" mellett gondolkodjanak el azon is, hogy "vajon azok, akiknek az lett volna a feladatuk, hogy pártok feletti, politikán túli, konszenzusos ügyként jelenítsék meg a kezdeményezést, jól végezték-e a munkájukat. Úgy irányították-e az olimpiai projektet, olyan mondatokat mondtak-e róla, olyan embereket állítottak-e az élére, hogy a választók ne pártpolitikai mutyinak, kisajátított kormányzati ügynek lássák az egészet, hanem elhiggyék: itt tényleg az egész ország számára fontos kezdeményezésről van szó".

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
OV meg megveszi őket egy miniszteri bársonyszékkel, vagy jól fizető állassal!!!
nyanya001
Milliárdokba került eddig az olimpia Magyarországnak, noha még egyszer sem sikerült ötkarikás játékokat rendeznie. A pénz megvalósíthatósági tanulmányokra, azok többszöri aktualizálására, az olimpia népszerűsítésére, kérdőívekre ment el. Összeszedtük az elmúlt 14 évben kifizetett főbb tételeket.

Az ötlet, hogy Magyarország rendezzen nyári olimpiát, Orbán Viktor miniszterelnöktől származott. Még 2001-ben, Lausanne-ban, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) székhelyén a kormányfő közölte is Juan Antonio Samaranchcsal, a NOB akkori elnökével, hogy Magyarország megpályázza a 2012-es nyári olimpiát. „Ha 2012-ben nem járunk sikerrel, kitartunk 2016-ig” – mondta a kormányfő akkor, talán még nem is sejtve, hány újabb céldátum következik még.
vs.hu/gazdasag/osszes/meg-csak-alom-az-olimpia-de-mar-milliardokat-koltottunk-ra-0215#!s0
1magyar
Ha az eddig az olimpiára elherdált pénzt a nép jobblétére költötte volna a fidesz, biztos nyerő lenne 18-ban.
De a szavazók felháborodása nem tesz jót az olimpia miatt.
1magyar
Egyébként is ma már a sport nem arról szól mint régen, a fizikai teljesítményről, hanem a kémiai anyagok kire hogyan hatnak és hogy tudják kijátszani az ellenőrzéseket.
Ez bizony már inkább azt jelenti, hogy mennyi pénzt tudnak bezsebelni bizonyos érdekkörök, tehát lealjasodott az mocskos üzleti szintre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.