Tasnádi László alig három hétig volt munkanélküli, újra főnöke volt cégénél, a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt.-nél igazgató.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"A különbség annyi, hogy most nem szovjet tankokkal kell szembeszállni, hanem a kormánypárt fojtogató, egyre nyomasztóbb kormányzásával és hatalmi arroganciájával. Hiába szerettek abban a tévhitben tetszelegni, hogy ti vagytok az igazi hősök és forradalmárok, alig 20 év alatt ti váltatok azokká az elvtársakká, akikre máig előszeretettel mutogattok. Teszitek a hülyét (Kupakos Lajos, neked nem kell, te születésileg vagy ilyen), és évről évre önhatalmúlag kisajátítjátok, birtokolni akarjátok az ’56­-osok szellemiségét, miközben közötök nincs azokhoz az emberekhez. Ti nem 1956 hőseit ünnepeltétek a Kossuth ­téren, hanem saját magatokat. Ti, akik éppen azon az október 23.-­i szent
napon tüntettétek ki az ÁVH szégyenletes maradványát, a Tasnádi László nevű III/II­es operatív tisztet, aki büszke a pártállami múltra és akit nem a süllyesztőbe küldtetek, hanem már két éve államtitkárnak neveztetek ki. A "befogadó" Pintér Sanya örömködött a korrupció szülinapi partin, hogy mennyire fasza az elektronikus rendszer, mert már nem a rendőr büntet gyorshajtásért az árok partján és így nem lehet korrumpálni ötezer forinttal. Ez az összes elért eredmény, Sanya! Engem a kisrendőr ötezresénél nagyságrendekkel jobban érdekel a te 85 évre titkosított múltad. De a jelened is érdekel, kezdve a jobbnál jobb állami megbízásokat elnyerő mindenféle biztonsági cégeiddel." Lám a szél összefújta a szemeteket, és összenő ami összetartozik."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.