Kiélezheti az uniós tagállamok közötti ellentéteket a kétsebességes EU koncepciójának felmelegítése, márpedig Brüsszelben és Berlinben éppen erre készülnek. Egy belga vezető politikus ajtót mutatna Bulgáriának, Lengyelországnak, Magyarországnak és Romániának. Paul Magnette, a belga vallon régió miniszterelnöke teljes nyíltsággal beszél arról, hogy a brexit után polxitet, hungxitet, bulgxitet és romxitet akar. Eközben Lengyelország de facto vezetője, Jaroslaw Kaczynski radikális jobboldali kormánypárt (PiS) elnöke nemrégiben Merkel felvetésére reagálva nyíltan arról beszélt, hogy súlyos következményei lennének, ha valakik kétsebességessé akarnák tenni az EU-t.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Olyan "országnak", mint Orbán Viktor jogos a II. osztály. Egyébként is a két-sebességes az ő politikájára is igaz. Van egy épp hogy látható sebesség amivel a kötelességeket kezeli és van egy száguldás, amivel követeli ami szerinte neki jár!
nyanya001
Az ország, a lakosság fogja ennek is kárát látni
nem a kormány ! Sajnos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.