A miniszterelnök évértékelő beszédében legfontosabb nemzeti ügyekként azonosított témákról fog szólni a következő nemzeti konzultáció – mondta Kósa Lajos. A kormánypárti politikus a rezsicsökkentés és a munkahelyteremtés megvédését, az uniós közös adópolitika elleni küzdelmet és az illegális bevándorlók őrizetbe vételéért folytatandó harcot említette az évértékelő témái közül, megjegyezve: valószínűleg ezekben a témákban érdemes “valamiféle véleményegységet kialakítani a polgárokkal”. Elmondása szerint szerdán a kormányfő a Fidesz-KDNP háromnapos kihelyezett frakcióülését elindító beszédében is az évértékelőn megfogalmazott új nemzeti politikára helyezte a hangsúlyt. Vagyis arra, hogy az idén jelentkező kihívásokra "megfelelő válaszokat kell adni, ami csak úgy megy, ha egészen szorosan, egységben harcolunk a magyar választókkal a közös érdekeinkért. "

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Sötét Lajos! Nem kell a mese! Az okt. 2.-i és a várható NOlimpiás szopatást valahogy kompenzálni kell a bégetők előtt! Erről szól a kutyát sem érdeklő, hamis, kamu konzultésön!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.