Ujhelyi István MSZP-s európai demokrata képviselő egy ne mindennapi közleményt adott ki, amelyben beszámol az Europian ReUnion című vitaanyagáról, amelynek tartalma az Orbánisztán Vs. Európa tematika köré csoportosul. “Fontos mérföldkőhöz érkezett az európai közösség: az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén most tárgyalt, az Unió jövőjéről szóló javaslatok egyértelművé tették a lehetséges reformirányokat. Vége a kettős beszéd korszakának, vége a populista sunyiságnak, ezután minden tagállami vezetésnek világossá kell tennie, hogy egy erős és egységes Európában érdekelt, vagy vállaltan a közösség gyengítésére törekszik. Az EP napirendjén szereplő javaslatok a mélyebb integrációt, az euró-zóna tagországainak szorosabb együttműködését szorgalmazzák. Az Unió „mag-országainak” törekvései érdemi kiutat jelentenek a külső és belső feszítésekkel szemben, ugyanakkor nem hagyható, hogy olyan kétsebességes modell jöjjön létre, amelyben Magyarország a hátramaradókhoz tartozik. Az...

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
" Olyan erős Európát akarunk, amely nem hagyja, hogy a fejlesztési forrásokból maffiaszerű hálózatok gyarapodjanak, a lopások pedig következmények nélkül maradjanak."

Helyes! De vissza is kellene venni azokat a vagyonokat/vagyonrészeket, melyeket szotyihéj-köpködős innováciők során dobtak oda ajándékba kajmánék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.