Talán véget ért az igazságszolgáltatás és az Alkotmánybíróság közti csata a rendőrök arcának kitakarásáról: az Ab megsemmisített egy tavalyi kúriai ítéletet. A vita arról zajlik évek óta, hogy közszereplő-e az intézkedő rendőr, illetve hogy a sajtószabadság és a személyiségi jogok közül az ilyen esetekben melyik a fontosabb.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nagy Mária
Hoppá! Lazul a párthűség az Alkotmány Bíróságon.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nagy Mária
Hoppá! Lazul a párthűség az Alkotmány Bíróságon.
karma1
Ha egy rendornek ki van tuzve a mellere a szama es neve, es en ezt leolvashatom, ha balhet akarnek a rendornek , mert jogtalanul jart el velem szemben, akkor tutira meg tudom hurcolni a neve es szama alapjan.

Valoban, ha egyszer valaki rendornek all, akkor vallalja annak osszes elonyet es osszes hatranyat is.
Hat igen, ha valaki vezetoszaron vezeti el pl. tarsoly csabat, akkor nem neki kell szegyellnie magat, mert o parancsot teljesit, nem szorakozasbol van ott.

Lassan mar csak olyan hiereket ;latni a kepen, hogy egy targyalasra bevezetett egyennek az arca is ki van takarva (az artatlansag velelme miatti torveny ertelmeben), meg a ket rendornek az arca is ki van takarva, az allitolagos szemelyisegi jogaik miatt.

Gyakorlatilag igy teljesen elveszitette a TV az osszes ertelmet, hiszen egy hir melle kozolt videobol a vilagon semmi sem tudhato meg pl. a vadlott szemelyet illetoen, csak azt, hogy o a bivalyizelnedi sorozatgyilkos, S.J., oszt jonapot...

Ezert van az, hogy a mai politikai eletben es vezetesben soha senki semmiert nem hajlando vallalni egy fikarcnyi felelosseget sem...
quadrocopter
És a TEK-es nyikhajok minek (ál)arcoskodnak?
karma1
@quadrocopter: hogy a zemberek el ne ijedjenek attol a sotetsegtol, ami a fejukon lenne lathato... Mindenkinek jobb igy...:o)))\
Asszem, orban kurvara sajnalja, hogy a kopaszoknak az NVI-nel nem huzhat ilyen satyat a fejukre, igy azok folyton beazonosithatok...:o))) Pedig de szep lenne, ha csak egyszeru allampolgarokkent es nem kubatov-legenyekkent emlegetne oket a nephagyomany...:o)))
aremy
bezzeg a főzsaruk hogy illegetik magukat a felvételeken.
Lepényleső
@quadrocopter: A legkedvezőbb kép alakuljon ki róluk?
karma1
@aremy: De ok a budos eletbe sohase mennek bevetesre elesben... Ok aztan sosincsenek veszelyben, aki az ellenkezojet allitja, az hazudik...
aremy
@karma1: de milyen szép lenne hogy a nagyon nagynak csak a fél feje van kitakarva persze a jobbik fele ha van neki olyan.
Csizmás Kond
..na és a tolvajzigánnak mikor lehet a pofáját látni ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.