Végigmentünk az MLSZ focikonzultációs kérdésein. Teljes hülyeségek változnak értelmes kérdésekkel meg olyanokkal, amikhez egy szurkolónak jó esetben semmi köze. Vicces helyzet egyébként, hogy most pont az az MLSZ kéri ki a szurkolók véleményét, amelyik a civil mindennapokban annyira nem bírja elviselni a szurkolók véleményét, hogy elképesztő és nevetséges módon évek óta sorozatban szab ki százezres büntetéseket klubokra pusztán azért, mert a drukkereik az MLSZ-t szidják a lelátókról.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Ennél nagyobb farkat, mint a miniszterelnökünk?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cefi
@CsipkeRózsa: "Sokat akar a szarka, de nem bírja a farka" -legyen az bármily fiatal is... :-))
namihami
@Cefi: Pedig láthatod a példát, hogy milyen tökéletes merevedést képes a megfelelő tömöttségű pénztárca okozni. Timike, Dobókatica, stb.---kell még példa.
Igaz, hogy fentnevezett egyének már nem a nemiszervükben merevednek, hanem az izületeikben, de a cél szentesíti az ""eszközt"". Van annyi pénz, amennyivel...
Cefi
@namihami: És a viagra is. Orbán erektáltan 158 cm.
namihami
@Cefi: Nem a testmagassága az országunk legnagyobb baja. Az, hogy ekkora, az ennek a népnek a legkisebb problémája. Ettől még ÁLLAMFÉRFIvá is érhetett volna. De még politikusnak is silány maradt. Árpibácsi se volt sokkal nagyobb, de az egekben van hozzá képest.
Sokkal inkább az a mérhetetlen hörcsögizmus, amit sikerült az évek során világszinvonalra fejleszteni magában és örökíteni a család többi tagjaiban is.
És ez a kisugárzás, mint a rádióaktivitás, hat a baráti, politikusi és a teljes környezetére is. Ez már vallássá nemesedett náluk.
namihami
Bocs. rossz fogalmazás: természetesen Árpibácsi nagyobbságát a testmagasságra kell érteni.
Bocsánat ősz fejemnek.
Cefi
@namihami: Hidd el, (mai szóval élve) átjött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.