Amit eddig tudni lehet a tragikus buszbaleset miatt tervezett kormányzati lépésekről, az indokolatlannak, észszerűtlennek és szakmailag átgondolatlannak tűnik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Barom intezkedesekert nem kell nekik a szomszedba menni. Azok a busz- es kamionsoforok, akik vilagszerte vezetnek, nem egy urvezetoi jogsival szaladgalnak, hanem PAV I, PAV II vizsgaval, a kamionokban tachografok vannak bekotve, amik mindent rogzitenek, es a rendorok ugy olvasnak belole, mint orvos az EKG-bol, es nagyon megbuntetik azt a sofort, aki valami miatt megszegi a szabalyokat, igy meg a dorzsolt soforok sem engedik meg maguknak a szabalytalankodast, mert akkor oda a keresetuk.
Megint nagyfejuek ulnek le alapveto szakertelem nelkul. Ez olyan, mintha egy orvos megvitatna egy nyilt szivmutet reszleteit Jozsi bacsival, vagy Mari nenivel, esetleg Pistikevel, az elsoeves bolcseszhallgatoval. Mindegyikuk pont annyit fog a szivmutethez erteni, mint amennyit ebben a kerdesben hozza tudnanak szolni: SEMMIT...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@eugen4402: Pontosan hasonló dologra gondoltam én is... eldöntik "agyhiányosan", hogy törvénybe kell iktatni: sötétségben nem szállithat diákokat busz... közben az "ingázó" iskolások télen bizony sötétben mennek és talán még sötétben is jönnek hazafelé... tényleg az éjszakát kellene inkább betiltani! És mintha "fényes" nappal nem történne ennyire szomoru esemény?! Inpotent az egész "bagázs".
nezelodo
Azt nem értem, miért kell ehhez Nemzeti konzultáció és miért kellenek ehhez politikusok, és nem szakemberek? Én nem bíznám magam és az unokáimat a most okoskodó politikusaink döntéseire, annyira alkalmatlannak tartom őket sok más mellett erre is.
nezelodo
@eugen4402: Várasd még hosszú ideig, hogy az örök világosság fényeskedjen Neked. Én közmegelégedésre tudnék választani egy csuklós busznyi politikust, akinek már holnap is teljesülhetne az ima béli óhaj. Sok bajtól menekülne meg az ország.
not me
Sok éven át hány ezer kilométert vezettek le emberek (éjjel is), hogy másokat eljuttassanak a paradicsomba?
Most történt egy eset, és sok év balesetmentes teljesítés után, és a kurmány - populista módon - bele akar nyúlni.
Mert megint az emberek megvédésének látszatában próbál tetszelegni.

Ne védjél meg te masszívan erkölcstelen emberölő hulladék!!!
Te, magyar kurmány SOKKAL több ember haláláért vagy felelős, mint ahányan a busztragédiában meghaltak.
Vágod, te álszentkendős geci!?
eugen4402
@eszegfu: Ilyenkor télen bizony úgy van, ahogy írtad: a gyerekek sötétben indulnak, és legtöbbször már alkonyodik, amikor hazaérnek.
Ez a törvényjavaslat csak pótcselekvés, hogy legyen valami a kirakatban is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.