Minden jel szerint bőven meglesz a kellő számú aláírás. A Fidesz kifarolhat a pályázat mögül. Bőven 200 ezer felett lesz azoknak az aláírásoknak a száma, amelyeket pénteken ad le a 2024-es budapesti olimpia ellen, illetve a helyi népszavazás kiírásáért küzdő Momentum Mozgalom, valamint a szervezetet támogató pártok a Fővárosi Választási Bizottságnak – tudtuk meg. Információink szerint a január 19-én indult, NOlimpia elnevezésű akcióban csak a Momentum mintegy 160 ezer aláírást gyűjtött, a szervezetet támogató ellenzéki pártok pedig összesen csaknem 50-60 ezret szedtek össze az utóbbi szűk egy hónapban.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nevemnick
@RonaGyuri: az az érzésem, hogy senki sem fog visszalépni, mivel addig ,,piszkálják" az aláíró íveket, míg nem lesz elég az érvényes aláírás... és akkor majd jön a ,,Na ugye..."
RonaGyuri
@nevemnick: én is tartok tőle, bár ha igaz a 200ezer, azért az nagyon meredek lenne, de én csak egy elméleti kérdést tettem fel!
nevemnick
@RonaGyuri: az én tippem, hogy a kormány nem fog visszalépni, mivel lehetősége van különböző kifogásokkal a szeptemberi győztes város kihirdetése utánra ,,elodázni" a népszavazást.
Nessy
Nyugtával a Napot! Lehet, hogy "nevemnicknek" lesz igaza. Egy kis csalás itt, egy kis visszamenőleges "kellő aláírás szám" módosítás ott, és aztán: Látjátok? Nem látjátok? Na látjátok!
Manhattan
Nagy pofon ez nekik, most próbálnak a legkisebb politikai veszteséggel elállni a az Olimpia megrendezésétől. Most aztán taktikázhatnak, hogy jól jöjjenek ki belőle! )
nyanya001
A kopaszok már gyúrnak a választási irodánál ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.