Néhány napja számoltunk be róla, hogy Mészáros Lőrinc Eszéken húzná fel a következő horvát nemzeti stadiont, amire minden lehetősége adott, mert ő a focicsapat társtulajdonosa. A felcsúti polgármesterrel kedden a Republika című horvát lapban megjelent egy interjú is, amelyben úgy fogalmazott, Az a célunk, hogy a miénk legyen a legerősebb akadémia. Nem csak Horvátországban, hanem a régióban. Az RTL Klub megkérdezte Mészáros Lőrincet, valóban az eszékit akarja-e a régió legjobb futballakadémiájává tenni a felcsúti Puskás Akadémia helyett. Írásban azt válaszolta,Ő sose mondott olyat, hogy az eszékit akarja a régió legjobb futballakadémiájává tenni.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Na, valaki mar bele akar kotorni a tolmacskepzesbe is, kulonben nem ezt nyilatkozta volna a vilag legnagyobb polihisztora...
Honnan tudja ez az idiota, hogy mit forditott a tolmacs, ha nem beszeli a nyelvuket?
Nagyon nagy szarban lesz ez a baromarcu, ha az ujsagironak be volt kapcsolva a diktafonja, es abbol forditotta a cikket...
Megerdemelne ez a felfuvalkodott holyag, hogy az ujsagiro visszavagjon. (en pedig nagyon is el tudom kepzelni, hogy meszaros igy akart nyalni egy jo nagyot az eszekiek fele...)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Na, valaki mar bele akar kotorni a tolmacskepzesbe is, kulonben nem ezt nyilatkozta volna a vilag legnagyobb polihisztora...
Honnan tudja ez az idiota, hogy mit forditott a tolmacs, ha nem beszeli a nyelvuket?
Nagyon nagy szarban lesz ez a baromarcu, ha az ujsagironak be volt kapcsolva a diktafonja, es abbol forditotta a cikket...
Megerdemelne ez a felfuvalkodott holyag, hogy az ujsagiro visszavagjon. (en pedig nagyon is el tudom kepzelni, hogy meszaros igy akart nyalni egy jo nagyot az eszekiek fele...)
Nessy
Mit vagytok meglepve? Nálunk már fideszről magyarra is "félre fordítják" nagyjaink szózatait!
Aki Én
Az a baj, hogy ez az ember még beszélhet egyáltalán a nyilvánosság előtt.
Aki Én
Elképzeltem, ahogy ezt a mondatot egy dél-amerikai bíróságon mondja...
kukac50
Csináljon stadiont eszéken az Ő dolga,de Orbán sem uniós pénzt sem az adófizetők pénzéből egy petákos se adjon Népszavazás nélkül.
Akik a kastélyokat megvásárolták azok is saját pénzen újítsák fel a kastélyaikat,ne uniós vagy adó forrásból! Azért ne mert az unió 50 ezer családnak 250 000 forint vissza nem térítendő támogatást adott, ha a családok nem kaphatták meg az uniós pénzt akkor Mészáros Tiborc vagy a többieknek sem adható!
nevemnick
Hüle egy ember, miért nem kért a tolmácsnak még egy tolmácsot?
nezelodo
Alighanem összerúgta a gazdi a bokáját a mondottakért! Még hogy űberelné a Felcsúti focitudományos akadémiát, és a vezető min. elnök akadémikust! Na Lenci, elkapáltad magad, mi meg majd megtudjuk így van-e, ha sorra veszted el a milliárdos pályázatokat, aztán mehetsz sírva a Simlicskához kukázni.
not me
Legerősebb akadémia lenni a régióban (akár a felcsúti ellenében is), vagy nem lenni: az itt a kérdés.
Hellcat
A horvát propagandába az kell..idehaza meg ez.
dr. prédikátor
Gázbúvár zsirdisznyó!!! Csak nem a vida ildikó volt a tolmácsod???
karma1
@dr. prédikátor: Az csak azert nem lehetett, mer nem tud focizni... Na de a nyelvtudasa!!!???
coni
Ez van amikor a tolmácsot tolmácsolják. Elvész az eredeti szándék. Eredeti gondolatokat Mészáros csak akkor közöl(ne) amikor váratlanul és felkészületlenül (azaz papír nélkül) kell(ene) valaha nyilatkoznia. De ez a veszély nem fenyegeti.
not me
Mészáros szerint a tolmács félrefordította a szavait:

mészáros: Én úgy mondtam "Nem én voltam.", míg a fordítok úgy fordították, hogy "Én voltam nem."
Ez nagyon súlyos hiba, és vérig is sértődtem emiatt.
Ezért most elmotorozok a Harley-Davidsonomon a luxusjachtomhoz, és kievezek szabadabb vizekre, ahol senki nem kérdezi meg tőlem, hogy egy buta magyar paraszt, hogy gazdagodhat meg pár év alatt úgy, hogy a leggazdagabb magyarok közé kerül.

Mészáros Lőrinc nagyon hülye.
Ezért választotta orbán, strómanként.
simicska, nem volt annyira hülye, és képes is volt orbán ellen fordulni.
orbán tanult.
Ezért már csak nagyon hülyéket választ strómanként, akiknek nincs annyi eszük/merszük, hogy ellene forduljanak.
not me
Érted ezt a mondatot, vágod, hogy valójában mennyire primitíven gondolkodnak a magyar vezető politikusok, élükön orbánnal?

"Ezért már csak nagyon hülyéket választ strómanként, akiknek nincs annyi eszük/merszük, hogy ellene forduljanak."

orbán G. viktor, a pávatáncos, olyan magasról szarik a népre, Magyarországra, a magyar emberekre, hogy te azt a magasságot még az álmaidban sem tudod elképzelni!
Ludmilla
ezt a mélyszarost mi a rossebnek engedik megnyikkanni... az hagyján,hogy a görbelábút égeti,de minket is,még a világban úgy hiszik,ez a tökfej az ország esze...
namihami
@Ludmilla: Az egyik, de sajnos minden alapjuk megvan hozzá, mert mindig ezeket látják. Ezek és ezen a szinten viszik végig a ""jóhírünket"" a világban.
karma1
@namihami: @Ludmilla: Meg az a szerencse, hogy ebben a pillanatban nagyobb bunkot, mint trump, nem lehet talalni a Foldon - mar a kinevezeseit sem fogadjak el, es mar kozolte, hogy majd a jovo heten csinal egy uj torvenyt a beutazasra, illetve a menekultek befogadasara, leteledesere...
Most mindenki inkabb azzal az idiotaval van elfoglalva, orsosviktor csak a 77. bekiabalo lehet a dramaban,... Meg a masik idiota, a hulyegyerekfrizuras csalad-, rokon- es nepirto ferdeszemu is nagyobb figyelmet kap - bar mondom, piszkosul kivancsi vagyok arra, hogy hogyan forditja veresegbol teljes fenyes gyozelemme ezt a szavazast, barmikor is lesz, mert elmeletileg, ha meglesz (megvan) a szukseges alairas szam, nem tagadhatja meg semmilyen indokkal sem a nepszavazast, legfeljebb elnyujthatja, de azzal meg pipasitani fogja meg jobban az embereket, meg tobbet veszit a nepszerusegebol...
quadrocopter
Az a szerencse, hogy Mészáros gázszerelő elég buta ahhoz, hogy kellően hatékonyan sunyítson és konspiráljon az Orbán-gengszterfemilynek!
papa.49
Biztos hogy úgy mondta ahogy le volt írva, csak idehaza ilyet még ő se mondhat, mert még bezáródik a bugyelláris előtte is mint a Lajos előtt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.