Nagy baj van a magyar társadalmi berendezkedéssel. Nem beszélhetünk igazságos államról, ha egy szegényebb település kórházában nem születnek, mert nem születhetnek olyan gyerekek, akik majdan orvosok, mérnökök, bírók vagy vállalatvezetők lesznek. Magyarország nagy részén a fővároshoz képest alapvetően rosszabb kilátásokkal születnek az emberek. A szegény család gyermeke nagy valószínűséggel szegényen is fog meghalni. Az orbáni […]

(Forrás: 168 óra)

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nem tibi
A kerényi vitázott az atv -n és világosan elmondta :
Aki nem fideszes vagy nem ért egyet a politikájukkal az körön kívüli .
Másodlagos állampolgárnak számít ha kiderül róla . Ezt mondom én .
Magyarországon a XXI .század elején ennek nem szabadott volna előfordulnia
hogy jönnek valakik és konkrétan kirekesztik az ország felét vagy akár többségét
puszta merészségből ,haragból ,revans vételből , általános lenézéssel megleckéztetik megrendszabályozzák a Magyar társadalom résztvevőit .
Ennek a választások alkalmával véget kell vetni mert nagyon nem jó ha ez így megy tovább .
Le kell győzni őket !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Ez mind nagyon szep es jo kedves Botka ur, de ehhez elobb le kellene valtani orbant es a fideSSt. Viszont teljes lepteku osszefogas nelkul erre remeny sincs. Ha Gyurcsannyal nem tud megegyezni az osszefogas mikentjerol, akkor orbanek 18-ban is "folytatjak".
1magyar
@Csizmás Kond: Igen, az ellenzék az idegenek betelepítésével elásta magát, a fidesznek meg ez az egyetlen előnye.
Mert a népet nyomorgatja rendesen és csak azért nincs még forradalom mert az idegeneket megállította.
Csizmás Kond
@1magyar: Ennek a mindenáronni egyesülésnek az a lényege, hogy szavazatokat gyűjtsenek. Tehát ők már tudják, hogy a szokásos üres demagóg dumájukkal nem mennek semmire és ezért ha törik ha szakad tömeg kell akik szavaznak.
Azt viszont nem hiszem hogy meg tudják etetni az emberekkel hogy ha egyesülnek a szavazás időszakára attól még jobb lesz az utána következő időszak.
...szóval már a kezdet rossz...nem pecsételőket kéne gyüjtsenek akik azután épp ellenük is ugyanígy lázonganak, hanem olyan valamiféle programmal álljanak elő amiért majd rájuk fognak szavazni...de sajnos épp az nincs tehát még ha nyernek is egy nagy szar lesz a jövő.
panellproli
Minden szavával egyetértek, csak azzal nem amit a második és harnadik bűnként említ /hozzá nem értés, rövidlátás/, ugyanis igen is tudatos volt az emberek elbutítása és rokkanttá tétele, és a káosz létrehozása. Buta, beteg , megfélemlített embereken lehet uralkodni,amihez a káosz asszisztál.
libellle
@JAJMÁR: Van egy kedves ismerösöm ( többek között) Magyarországon. Neha meglátogat bennünket, amikor Bécsben vagyunk. Valahol Miskolc környéki kis faluban él ahol egy kis üzletet mondhat magáénak. Nem túl régen beszéltünk és sajnos nagyon elkeseredetten beszélt. Nem saját helyzete miatt mert ö valahogyan csak meg él. Beszélte, hogy ott abban a Régioban teljesen reménytelen minden. Beszélgetett a falu vagy kis városka ovónövel amikor indultak a gyermekek reggel az ovdába. Az egyik kis gyermekböl "pára szált fel", erre ö mármint az ismerösünk gondolta, hogy ö valóban milyen hideg van a kis gyermek´testi melege is elszáll. Az ovonö felvilágositotta, hogy nem ugy van persze hideg van de az a kisgyermek is fütés hiányában a ruhájában fekszik be az ágyába és esetleg be is pisil, nos az ontja a párát. Öszintén! , én ezt nem hittem el. Ellenben az ismerösünk nem olyan, hogy kitalálgasson meséket. Sok olyan gyermek van ott abban a városkában és regioban akivel ilyenek megtörténnek. Hétvégén nincs mit enni othhon és már hétfön reggel ugy várja az ovoda a gyermekeket, hogy rögtön valamilyen meleg italt és ételt adnak nekik, mert teljesen ki vannak éhezve. . Ezt nem a város vezetésének köszönheti az ovoda csupán a civilek segitségének. Teljesen mindegy, hogy melyik "népböl" szarmazik a gyermek magyarok is vannak ilyen esettel ott, ilyennek nem lenne szabad megtörténni. Ez szégyen egy kormányra és egy mindenkori miniszterelnökre. Az aki ilyen helyzeteket nem tud megszüntetni gazember. Jól irod, hogy " Szegénység mindig volt és mindig lesz, mert ez viszonyítás kérdése! Minden társadalom rétegződik.
Ami nem mindegy, hogy a szegény réteg milyen széles, mennyire van mélyen, és hogyan bánik vele az ország kormánya, vagy a társadalom egésze.
Ma kitaszítják, szinte bűnbakká teszik a szerencsétlen sorsú, sok esetben tragédiákat megélt embereket. Se létrát, se kezet nem nyújt nekik senki, ha leszakad, pusztuljon ott! És sokan és bárki leszakadhat! "
JAJMÁR
@libellle: 16:05, Igen, igaz. Ez nem "nemzetiség" kérdése. Ha pedig nincs felemelkedési lehetőség, a szegénység csak mélyül és újratermelődik. Végérvényesen leszakadó régiók vannak, az olló még így is, régiók szerint is, csak nyílik.
Remélem, hogy a Botka felrázza az országot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél