Lőrinc! Tegnap hallottam, hogy a céged leperkálta Viktor rokonságának a tartozását. Ugye, ha a vállalkozásod fizette ki, talán-talán Te is benne lehetsz, ezért vettem a bátorságot, és firkantom számodra e levélkét. Ugyan, eddig nem szimpatizáltam veled - az ember általában irritálja, ha valaki túl gyorsan halad a létrán. Persze felfele, az mindig bosszantó. Ha lefele, azzal nincs gond, még szórakoztató is. Már, ha nem én vagyok, aki rajta állt. Úgyhogy olvasom este a hírt, - előtte nem tudtam, mert az árokparton fésülgettem a gyepet közmunkában - hogy mit tettél azokért a csóringerekért, hát mit mondjak: melegség járta át a szívemet! Csak jó ember vagy Te Hékás! Ugye megengeded, hogy így nevezzelek, elvégre kollégák vagyunk.

Forrás: kmks.blog.hu
Feltöltő: MariO
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Gondoljátok, hogy mangalicamé-szaros- analfabéta elvtárs elolvassa ,
vagy meghallgatja a felolvasást ?? Kötve hiszem, egy pár riportot vele
hányingerrel meghallgattam, megnéztem...Kivánom, hogy az összegyüjtött
vagyonát ossza szét a szegények között, jobb esetben költse egy lepukkant
kórház " intenziv " osztályán minimálbéres eü. dolgozók között, és a
végsö esetben egy szociális temetés költségeire...ÁMEN
X-ray
" Tízezreket hagy megint a kormány az út szélén
/2017. február 10. 12:05/
Kiveszik a központi nyilvántartásból az egészségügyi okokból nem foglalkoztatható álláskeresőket. Ezzel elveszítik az összes ellátásukat: így egy fillért sem kapnak majd az államtól, nem kapnak kedvezményes utazási lehetőséget és nem lesznek jogosultak az állami egészségügyi ellátásra sem.

Kormányzati becslések szerint 132 ezer olyan ember szerepel a munkaügyi nyilvántartásban álláskeresőként, akik tartósan a nyilvántartásban szerepelnek, mégsem közvetítették ki őket egyetlen munkahelyre sem, vagy kiközvetítésük rendszeresen sikertelen volt, foglalkoztatásuk folyamatosan az egészségi alkalmassági vizsgálatok eredménye miatt hiúsult meg, illetve a járási hivatal által is ismert szociális, mentális, vagy egészségi problémával küszködnek, valamilyen egészségi ok miatt képtelenek elhelyezkedni."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.