Most az Orczy téren kellett leállítani a forgalmat pályahiba miatt, de egyre több hasonlóra kell számítani.

Napközben kellett leállítani a villamosközlekedést az Orczy térnél, a hivatalos tájékoztatás szerint pályahiba miatt. A Közlekedő Tömeg blog szerint a sínek a környéken borzalmas állapotúak, beavatkozás nélkül csak idő kérdése volt, hogy teljesen járhatatlanná váljon a pálya

Ez a kép még decemberben készült:

Csendben szétrohadnak a villamossínek Budapesten

A blog megjegyzi, hogy közeleg az M3-as metró felújítása, és a pótlást lehetetlen  lesz megoldani megbízhatóan működő villamoshálózat nélkül. 

Hasonló véleményt fogalmazott meg Vitézy Dávid, a BKK korábbi vezérigazgatója. Szerinte is egyre rosszabb a budapesti villamoshálózat állapota, a nagykörúti villamos is több szakaszon döcög 10-15 km/h-val. Eközben pedig a metrófelújítás árnyékában még a szokásos éves pályafelújítások is leállni, tolódni látszanak. 

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
A BKK villamospótló gyalogos járdákkal orvosolja a hibát.
kemeati
@aremy: De kell olimpia!Nincs metró(már 5-set kéne építeni),nincs 3-s felujítási terv sem ,sem idő,nincs villamos,szar a Hév,hol van a nyugati-ferihegy közti vasút?Iskolákról,kórházakról,tankönyvekről ne is beszéljek mert borzalmasak.Mávnál csak 1000 ember hiányzik azonnal csak egy nem látja hogy nincs kémia,fizika,informatika,matek,ének és rajztanár a hülye balogh
aremy
@kemeati: egyet értek veled. de mellettük is szólja tornatanárból meg túljelentkezés van.
Eladott Ország
Lényeg hogy Felcsúton 3,1 milliárdból nemzeti padlófűtés van ,tették fűthetővé két új edzőpálya talaját és Balmazújvárosban félmilliárdba került a pályafűtés egy szintén NB II-es csapatnál, ahol Tiba István fideszes országgyűlési képviselő okítja vagy inkább hányja a demokráciát. Beszarás ez az ország.
Apatszerek
@kemeati: A felsorolt tanárok vannak, csak tanítani nem tudnak életvitelszerűen elméleti tudásuk megfelelő amely magoláson alapszik, tartalom értelmezése, tudatos kifejezés gyakorlatiasságba hiányos oly annyira, hogy értékelni már nem is lehet!
nemkati
Vasárnap jártam a Fehérvári úton, na az az út Budapest egyik nagy szégyene. Szanaszét van töredezve, már nem emlékszem, meddig, de az Etele útig biztos, vagy tovább. Utána meg a sinek megint fel vannak szedve, mert már x-edszer szétfagytak, elrohadtak. Egy mobil vécé és néhány rendőr őrizte, a bánat tudja, miért.

És ez a város akar olimpiát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.