A Momentum Mozgalom bejelentette, hogy a pártokkal együtt 266 ezer aláírást gyűjtöttek a budapesti olimpiai pályázatról szóló népszavazási kezdeményezéshez. Ez még korántsem jelenti azt, hogy automatikusan kiírják a népszavazást, jogi csatározásokra számíthatunk, bár Orbán Viktor máris hárítja magától az olimpia ügyét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Akkor mennyi lesz ebből az érvénytelen? Pont annyi, amennyi ahhoz kell, hogy az érvényesek száma a szükséges darabszám alá csökkenjen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
,,“az lesz, amit az emberek akarnak”."
Azt viszont ő mondja meg, hogy az emberek mit akarnak.
Aki Én
Pergető, Bringás, Verőce és a többiek!
Sziasztok...:)
bencemacska
Remélem találnak benne 138 ezer érvényeset!
Ha nem tényleg az utcára kell menni. Én mindenesetre megyek!!!
RonaGyuri
s mit szól ehhez a párt derék központi napilapja a Magyar Idők? SEMMIT! =))
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/02/17/momentum-266-ezer-alairas-erkezett-az-olimpia-elleni-nepszavazasra/
A Momentum mellett három kisebb párt is bizonyította létjogosultságát az ellenzéki oldalon, nevezetesen az LMP, a Párbeszéd és az Együtt. Lehet, hogy e három párt gyengén szerepel a közvélemény kutatásokban, az LMP-t pedig gyakran éri az a vád, hogy nem eléggé határozottan ellenzéki. De amikor arról volt szó, hogy kint az utcán, a téli hónapokban ki kellett hozni elég aktivistát, hogy érzékelhetően hozzájáruljanak a közös ügyhöz, akkor tisztességesen teljesítettek.
spu00
Egy ilyen ellenszéllel nem szabad szembe menni. A szélkakasok viadalát meg kell hagyni az emberek véleményezésének a jövő évi és az azt követő 19-s választásoknak.
Az aláírást gyűjtők azt hiszik, hogy legyőzték a kormányzó pártot. Nem , saját magukat, s az azonos hitvallóikat. Az elmúlt 6 évben a kormány bebizonyította, hogy a tervezett fejlesztéseket normális mederben, az államháztartást terhelő hitelek nélkül is végre tudja hajtani.Az olimpiai fejlesztésekben érdekelt kerületek, városok elesnek ezen fejlesztésektől, s könnyedén hívatkoznak a mostani nyertesekre, hogy ők nem akarták, az aláíró e,berek.
Tudják ezt majd nehéz lesz kimagyarázni.Szóval nem kell olyan hangosan fújni azt a kürtöt, mert Önök fognak megsüketülni tőle.
Ezután mit fognak mondani, csinálni, le fog kerülni a napirendről és kész???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.