Reagált a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke a Momentum Mozgalom aláírásgyűjtési akciójára azután, hogy a szervezet beadta a gyűjtőíveket a Fővárosi Választási Bizottságnak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Tudod mi osztotta meg az embereket te gyengeelméjű. A JÓZAN ÉSZ! Az agyatlan illipsik és az országért, a népért, a jövőért aggódó többség mellett győzött a józan ész.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Óva intette az olimpiával kapcsolatos reagálásoktól a kormánypárti képviselőket a miniszterelnök a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülésén. Orbán Viktor a hvg.hu értesülése szerint azt mondta: nem a kormány vagy a Fidesz, hanem Budapest ügye az olimpia, a Momentum Mozgalom és az ellenzék pedig Los Angeles és Párizs ügynökeként árulta el a budapestieket.
Nem a Fidesznek, vagy a kormánynak, hanem Budapestnek kell reagálnia a Momentum Mozgalom olimpiaellenes aláírásgyűjtésére, hiszen nem a párt vagy a kormány, hanem Budapest pályázott a 2024-es rendezésre – figyelmeztette Orbán Viktor a Fidesz és a KDNP képviselőit a kormánypártok visegrádi évadnyitó frakcióülésén elmondott helyzetértékelésében.

Az eddig elköltött 100 milliárdról miért nem teccett böffenteni ?
hvg.hu/itthon/20170217_Orban_budapesti_ugy_az_olimpia
RonaGyuri
Derék pártkatona:

"Orbán Viktor a Fidesz visegrádi frakcióülésén „hivatalosan” ki sem ejtette az olimpia szót, és kiadta az ukázt, hogy senki sem beszélhet róla. Viszont Tarlós Istvánnal visszavonatná a pályázatot, a bűnbak az „olimpia ügyét eláruló” balliberális ellenzék lesz."
nezelodo
Borkai barátunk nem az ellenzék, hanem a józan ésszel bírók érték el, hogy ennek elmebajos ötleteteknek elébe feküd ennyi, az adófizetők pénzéért felelősséggel bíró ember. Persze a nemzeti beteg semmiből sem tanul.
lusta
Hm, érdekes. Az olimpia ügye ugyi Budapesté, de a lovetta az állami költségvetésből, tehát az adófizetők pénzéből ment.
lusta
ellesleg elég hülye a megközelítés és látszik, hogy a zemberek a sorosbérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár kottájából játszanak. Én ugyanis másképp látom. Nincs itt semmi olimpia ellensség, sem olimpipártiság. Egyszererűen, né, van ilyen is Magyarországon?, a zemberek véleményt szerettek volna mondani az olimpiárókl egy népszavazás formájában. Svájcban, elutasították a a téli olimpia pályázatot egy népszavazás alkalmával, mert ott természetesnek tartják, hogy nekik is lehet véleményük valamiről. Ilyen, olyan, de ezt ki is nyilváníthaják. Hát nem felháborító?
Equus
a süsü Nemzettemető felcsúti törpétől elveszik a gumicicáját... ajjaj... hibás lez itt mindenki, csak az nem, aki eddig is nyúlt egy csomó pénzt a buliból... majd túlélik ezt is, mint farkas flórián a másfél milliárdos csorelást... ezeknek már semmi köze az őket választók akaratához. Félnek a népszavazás gondolatától is, mint keresztények a tömjénfüsttől
simmering73
Tudod mi osztotta meg az embereket te gyengeelméjű. A JÓZAN ÉSZ! Az agyatlan illipsik és az országért, a népért, a jövőért aggódó többség mellett győzött a józan ész.
bakegya
@RonaGyuri: ez a szokásos patkánykodása is igaz.
Nessy
@simmering73: meg a jelenlegi gyakorlat. Vizes VB. 29 milliárd helyett már 100 milliárd felett, több mint a háromszorosa! Akkor mennyi lenne a 799 milliárd tervezett kiadás vége? Hiszen csak a "projekt" ezidáig már a duplájába került annál, mint amennyit arra szántak!
bakegya
Ez a Borkai is egy sportszerütlen szarkupac-hova akar még felkapaszkodni,hogy ennyire benyal a FityiSS-nek?!D
not me
borkai, nem kell ennek a nemzetnek a több lopás.
Lopjál mástól, borkai.
Mi az olimpia?
Az utóbbi években veszteség a nemzeteknek.
Lásd Görögország.
Doppingfalók álságos teljesítménye.

Nem érdekel, hogy egy jobban doppingoló (nem bukik le) mit nyer meg.
Az olimpia is hazugság, mint minden más ezen a világon.

Úgy hazug ez a világ, és a benne élő emberek, ahogy van.
Hazug politikusok, kereskedők, vallások, sportolók, celebek.

Undorodom tőletek, ti kétszínű sehonnai bitangok!
Macskaszem
Jobb lesz, ha hozzászoktok gecifélék, hogy az emberek gondolkodnak, és a Momentum akciója siker a köbön. Remélem még sok ilyen kellemes meglepetést fognak okozni NEKÜNK.
nemfideszes
Az embereket még a gazdaállatodnak sikerült megosztania, amikor a 2002-es bukta után azt merte kipréselni a mocskos pofáján, hogy "a haza nem lehet ellenzékben"!
kissé felnőttem
Nem gond, csak félti az állását, pedig lassan röptetik, félig már meglépte saját társulata.DE jó hogy van egy pénztelen ellenzék, aztán minden kudarcért velük lehet takarózni. ja az mehet gondolkodás nélkül is. ?
dr. prédikátor
Borkai! te is egy vagy a sok szaRHÁZI GECI KÖZÜL!!!te is csak nyalni tudsz a viktor szopkinnál!!!
aremy
hát rá sem úgy fog emlékezni az utókor mint egy eredményes sportoló csak egy geci a sok közül!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.