Borkai Zsolt az ellenzéki pártokat hibáztatja, amiért megosztották a társadalmat.

A Magyar Olimpiai Bizottság az alábbi közleményt adta ki, melynek aláírója Borkai Zsolt, a MOB elnöke:

„Pontosan emlékszem arra a napra, amikor a Magyar Olimpiai Bizottság székházában valamennyi politikai párt vezetői konszenzusban voltak az olimpiarendezést illetően, mindannyian pártpolitikától függetlenül támogatták a budapesti pályázatot. Az ellenzéki pártok azonban sajnálatosan kivonultak az olimpiarendezés támogatása mögül, és elkezdték a magyar társadalmat is megosztani. Ezzel a tevékenységükkel nagymértékben meggyengítették és gyengítik folyamatosan Budapest esélyeit, gyengítik Magyarország pályázatát. A Magyar Olimpiai Bizottság mint a pályázat egyik benyújtója a szakmai oldalt képviseli a témában. A döntés meghozatala, hogy Budapest fenntartja-e szándékát a hazai rendezésű olimpiára vonatkozóan, a Fővárosi Önkormányzat jogosultsága.”

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Egy valamit tisztázni kell! Az ellenzék nem az olimpiával nem ért egyet, hanem azzal, hogy annak égisze alatt a maradék országot is szétlopja a FIDESZ.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
120/3 ha valahol nem értelmeznék, 120 olimpiából 3 volt gazdaságos. Nem én találtam ki Ja megjőtt közben az eszünk , vagy a realitás avagy a lesöpőrt téma ingerelte fel az adófizetőket, LÁSD : Róma egyszemélyes döntéssel le merte mondani.Itt csak keveseknek volt lett volna fontos.
quadrocopter
Borkai!
Ne feszegesd magad BAZme-gye! Orbán kajmán se azzal nyert választást, hogy lopni fogunk, csalni fogunk, hűtlen kezelni fogunk, mégis olajozottan működik a zakós-nyakkendős bűnözés!
Dugulj el öcsi!
justhpeter
Az után, hogy a fideSS kormányprogramja 1 szó volt - folytatjuk - felesleges Borkai úr magas igényessége. Maradjon ő is csak az 1 bites közösségében.
Zeta
Inkább azt mondanám, hogy az eddigi pártügy lett nemzeti ügy.
Míg csak a pártok döntenek , adfig nem lehet nemzeti ügy!
Qqberci
Baszkikáim, lehet kezdeni megtanulni, hogy az, amiről a pártfőnökök megegyeznek, nem mindig egyezik meg azzal, amit a _nép_ valóban szeretne, és ennek a _nép_ most hangot is adott...
Eladott Ország
Az olimpiát nem a pártok és Budapest rendez, hanem egy egész ország, az adófizető polgárok pénzéből. A történelemben alig volt rá példa, hogy egy rendező ország jól jött volna ki a buliból, akkor miért pont Magyarország lenne az ellenpélda. Nálunk sok példa van arra, hogy ami másutt régóta bevált, az itt csődbe ment. A jelenlegi hazafiság­ fokmérő az olimpia. Tetvesül eldöntötték az elvtársak, hogy márpedig itt olimpia lesz, ha bele kell dögölni, hát beledöglünk, de lesz. Lássuk be, érthető a szívós tapadás a témára, baromira sok pénz tudja elveszíteni a közpénz jellegét egy túlárazott – nem akármennyire, hanem mondjuk háromszorosan túlárazott – akármilyen létesítmény kapcsán. A franc se akar ide­ oda hurcolászott macskakövekkel pár milliót magánosítani, amikor egész stadionokat és sportpályákat lehet ellopni. Hát nem? Hát de.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.