A Momentum nem adott esélyt: annyi aláírást gyűjtött, hogy ki kell majd írni a népszavazást. A Fidesz máris távolítja magától az olimpiarendezés ügyét, nagy az esély, hogy gyorsabban ejtik a témát, mint a vasárnapi boltbezárás ügyét.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
A Fidesz nem vállalhat be egy sikertelen népszavazást.

Mert gyáva mocskos tetvek. Mint a szavazóik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/19/gyava-megalkuvo-koponyegforgato-visszavonulas-helyett-allj-bele-tarlos/
Hát Pistám, ezt odatetted! Nálad kártékonyabb barmot termett az anyaföld rengeteget, de még Kósa Lajossal is egyre ritkábban fordul elő, hogy földig tátott szájjal, ekkora lendülettel
futkározzon a péniszerdőben. Tudom, neked az ökölvívás jobban bejön, mint a szaladgálás, ezért is szóra érdemes, hogy önként dalolva semmisíted és alázod magad porrá a nemzet színe előtt. Lesújtó hallgatni, ahogy egyetlen önálló gondolat nem pattan ki a kútfejedből, ahogy kínosan vigyázol, nehogy ellentmondj a küldetéstudatnak. Az, hogy a Momentum és a mögötte álló magyarok belefostak a soha nem volt nemzeti ügyetek ventillátorába, röpke két nap alatt már volt terítéken. A legborzasztóbb az, hogy egyetlen mondatod nincs, Tarlós, ami ne volna égbekiáltó hazugság, álnok, kétszínű görénység. Kezdjük a közepéről, hátha még te is megérted. Azt mondod, egy 2 milliós városban 266 151 aláírás egyáltalán nem elsöprő többség, ez csupán a lakosság mintegy 20%-­a, tehát szóra sem érdemes. Ehhez képest Tarlós István 2014­-ben 290 675 szavazattal, azaz a szavazóképes lakosság elsöprő – újfideszül 2/3-os jogi, 98%-­os politikai –többségével lett polgármester. Ennyi ember akaratából kapott felhatalmazást arra, hogy hülyének, ostobának és tudatlannak minősítse nem csupán Budapest és Sárisápfelső, de egész Magyarország lakosságát. Azt mondod, az ellenzék, amelyik megvilágosodott, amelyik pártpolitikai ügyet csinált a nemzeti ügyből. Pista, nincs nemzeti ügy, nincs ellenzék, nincs egység. Nem az van, hogy Budapest ügye az olimpia, te nagyon okos? Az elmúlt 48 órában nem ez volt a mantra, te szerencsétlen? Kire gondolsz, Pityu? Hogy a ti magánügyetekből, a hülyének nézett emberek feje fölött hozott döntésből közügy lett? Milyen ellenzék? Egy fiatalokból álló nempárt gyűjtött össze majdnem annyi aláírást, mint amennyi szavazattal te főpolgármester lettél, mire fel siránkozol, nyávogsz
és mutogatsz?
qxy
Kit is támogatott Soros György annak idején Viktor? egy kis apropó de ezt úgyis tudod hisz bűnöző vagy. te is
Petíciót indítottak az amerikai spekuláns ellen az Egyesült Államokban. A kezdeményezés szerint George Soros fenyegetést jelent a szabad világra, bűnei miatt pedig nemzetközi elfogatóparancsot kell kiadni ellene. A petitions.whitehouse.gov oldalon található felhívás arra kéri a szövetségi kormányt, hogy lépjen fel az amerikai milliárdossal szemben, aki útjában áll annak, hogy Amerikát ismét naggyá tegyék.

A petíció szerint Soros a következő bűnöket követte el:

Pénzügyileg nyílt lázadást támogatott amerikai nagyvárosokban, mely több millió dollárnyi anyagi kárt és életek kioltását eredményezte.
Megkísérelte manipulálni a demokratikus választásokat azáltal, hogy több millió dollárt adományozott az általa preferált jelölteknek.
Az amerikai szuverenitás megkurtítására törekszik. Saját szavai szerint: „Az Egyesült Államok a fő akadálya egy tartós és igazságos világrendnek… Az Egyesült Államok hozzáállásának és politikájának megváltoztatása továbbra is a legfőbb prioritásom.”
Egy valutamanipulátor. Soros indította el a brit pénzügyi válságot azzal, hogy a piacra dobott 10 milliárd fontot, ezzel kierőszakolva a valuta leértékelését és az egymilliárd dolláros profitot.

Magyarországnak is súlyos károkat okozhatna, amennyiben a petíció eredményeként Sorost „kivonnák a forgalomból”, hiszen Konrád Györgytől tudjuk: George Soros olyan nagy jótevője Magyarországnak, mint maga Széchenyi István.
kissé felnőttem
Ez már + 1 lesz tetszik ? nem tetszik ? és konzultáció helyett Lesz
Aki Én
@farkas: Ahhoz képest, hogy szerinted ez egy zártkörű klub, elég nehéz kikotorni innen téged.
Úgy látom két napnál többet nem bírsz ki nélkülünk. Lételemed az önlejáratás beteg öreg lúzer?
Ki vagy te, a Stefka???
Aki Én
@Cefi: Volt ez a kretén már freewolf is, most megint farkas.
A vágyait és fóbiáit jeleníti meg tudat alatt, vagyis egy elnyomott, mellőzött kis pöcsű kretén lehet valami zárt intézetben.
silber13
@not me: A csúti bátor harcos a leghátsó sorban poroszkál a többiek után, de az ő harcra tüzelő rikoltozása hallatszik a legmesszebbre !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.