Bár még heteket kell várni, mire kiértékelik az összegyűjtött aláírásokat, nagy valószínűséggel meglesz a kellő mennyiség ahhoz, hogy a budapestiek népszavazáson döntsék el, hogy akarnak-e olimpiát rendezni.

A Kétfarkú Kutya Párt ezzel a képpel üdvözölte a 266 ezer aláírást:

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Szeretném, ha a fidesz-kdnp a következő választásokon Moszkvában indulna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Soros bérencek lesztek.
Meg azok is akik aláírtak.
Cefi
Szeretném, ha a fidesz-kdnp a következő választásokon Moszkvában indulna.
wagabund
@nyanya001: már közölték, hogy az aláírók alapból komcsik, hazaárulók, meg mindenféle, ami csak rohasztó lehet.

itt tartunk.
wagabund
@nyanya001: most mondják a rádijóban, hogy az aláírásgyűjtők mindegyike tornából felmentett tyúkmellű, szódásüveg-szemüveges, semmirekellő fiatal.

na, ez szolíd volt, mert a rádijóból jött...
nyanya001
@wagabund: Igen, naplopók és hazaárulók :D
coni
Be kell ismernem, hogy számomra az egyetlen ütőképes politikai erő a kéfarkúak. Ezt a helyzetet (bármennyire tragikus is) csak röhögéssel lehet kibírni.
Az a szituáció, hogy Botka Mesterházyt küldi Veszprémbe, hogy kiüsse a nyeregből azt a független Kész Zoltánt (és helyzetbe hozza a Fideszt) akinek köszönhető, hogy nincs 2/3, Ha így megy tovább narancsba borul az egész ország.
Cefi
@wagabund: Jó, így is lehet; szijjártó, orbán, kövér, gulyás, bűzmária országának legszebb díszköcsögei. Buzik, törpe gnómok, kisebbségi komplexusoktól szenvedő retardáltak. Olimpiát nekik! Köpjek, vagy hánnyak? Holnapra már bizonygatni fogják, hogy gyurcsány akart olimpiát.
wagabund
@coni: még azt kellett volna megkérdezned, hogy: ..Maaargit...normáááális?

bocs, nálad a pont.
bencemacska
No, ez nagy pofon az "imperijalizmusnak"!
Úgy látszik, nem kísérlik meg, hogy minden második aláírást hibásnak minősítsenek! OV "elegánsan" ( hazugan) kivonja magát a balhéból! Nem is ő akarta!
justhpeter
Részletes és feltáró vallomást szeretnék tenni: Én is nagy baromságnak tartom a budapesti olimpiát és a nemzet illiberalizmus feletti győzelmének tartom az aláírások összegyűjtését.
Elfogadom a kisebbségben maradt illiberalisták megvetését és liberálbolsi, komcsi, hazaárulónak minősítem magam.

GYŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐZELEEEEEEEEM !
lampa laz
Végre valami jó hír!
Gratulálok a fiataloknak és a bátor fővárosiaknak, akik többet tettek ilyen rövid idő alatt, mint az összes ellenzéki párt együtt az elmúlt időszak alatt.
karma1
@lampa laz: Nemhiaba utalja tarlos meg orban vallvetve a budapestieket...:o))))
karma1
@lampa laz: Gondold el, hogy EZERT akarta (akarja?) orban bevezetni Budapesten a helytartosagot , megszuntetve a 23 keruletet, es 4 helytartosagra felosztani azt, hogy eltunjenek a nagyon baloldali szavazokorzetek, mint pl. Angyalfold... Szarul fogjak magukat erezni, de nem sirok ertuk, eppen eleget tettek az orszag lerohasztasaert, ideje, hogy MINDEN tisztesseges ember felebredjen, es tegyen ellenuk.
Nagyon buszke vagyok a budapestiekre, akik vallaltak a velemenyuket, meg azoknak a partoknak a munkajara is, akik segitettek a Momentumot.
Lehet, hogy nem is kellene olyan sok, es adminisztrativ uton is meg lehetne donteni ezt az aljas kormanyt?
lampa laz
@karma1: már sokszor leírtam, h számomra döbbenet, h a Bp-tiek ezt a sok suttyó vidékit választották polgármesterüknek és nem olyan személyekben bíztak akik közülük való, ott élő. Orbán sohasem csinált titkot abból, h utálja a fővárost. Tarlóst egy tapló, bunkónak tartom.
De a mai nap egy hatalmas pofon volt nekik amit rohadtul meg is érdemeltek, mert sohasem érdekli őket az emberek véleménye. Annak ellenére, h mindig velünk takaróznak, h felhatalmaztuk őket, hát egy frászt, ma fel lett nekik mutatva a középső ujj.
Azt hiszem igazad van, túl van komplikálva ez a megdönthetetlen fidesz uralom, mert a népharagtól rendesen be tudnak csinálni. Csak egyszer kellene ellenük igazából olyan románossan utcáravonulni.
karma1
@lampa laz: Remelem, hogy a pestiek mindenkinel elobb rajonnek erre - hiszen legegyszerubben egy pesti jut el a Parlamenthez vagy a Lendvai utcaba, (a Varba mar nem hiszem, hogy olyan konnyen bejuthatnanak), es csinalnak 2-3 napon keresztul olyan tuntetest, hogy belegebed a mafiakormany...
bencemacska
@karma1: No most a Parlamenthez sem könnyű eljutni., nem áll meg a metró. Bontják az épületét!
karma1
@bencemacska: Nagyon is ismerem a kornyeket, mert ott laktam 300 meterre a Parlamenttol... Azert hidd el, hogy ra lehet meg hozni orbanra a higfosast arrafele egy komolyabb tomeggel, melygarazs meg menekulo alagutak ide, vagy oda...:o))))
bencemacska
@karma1: Én meg nagyon metróhoz kötött vagyok.
És a tüntetéshez kellenek a fiatalok, nekem már nincs annyi energiám, hogy egy valódi, több órás tüntetést végig csináljak! Partnerek sincsenek. Megöregedtünk!
karma1
@bencemacska: Nem is az oregek feladata (csak) a tuintetes... Nekem van egy 63 eves, mellrakos baratnom, aki a piacra is alig bir lemenni egy kilo kenyerert, de minden tanartuntetesen ott volt, mert O is tanar,... Nagyon rosszul elte meg a mozgalom elhalasat...
Borsodi
@bencemacska: A fiatalok meg elvannak a maguk világában az interneten.vagy külföldre mennek ahol emberként élhetnek.Igen öregszünk,de mit várunk,ettől az elvetemült társaságtól ,sokan vagyunk de tudja,hogy félünk ,és ezt ki használja.Egyre erősebb lesz,hadsereget akar mert fél.már ő is,nekünk meg elfogy a türelmünk remélem,.és elzavarjuk a diktátort.
lampa laz
@bencemacska: @karma1: @Borsodi: én ezért örülök a momentumosoknak, mert ők egy fiatal csapat akik fel tudják rázni a korosztályukat, mi öregek akik másként gondolkodunk mint a narancsködösök, biztos támogatói leszünk abban, h ez a csürhe el legyen zavarva a p...ba.
Orbánékra a legnagyobb veszélyt a fiatalok ébredése okozza, nem az elkopott baloldal. Gondolom ezért nem érdekli őket, h sok fiatal külföldre megy, mert az ámokfutásukat csak ők állíthatják meg, a mi segítségünkel.
elnyomott
@lampa laz: Szerintem, nincs "ők", csak "mi" - idősek, fiatalok, férfiak, nők, városiak, vidékiek, aktívak, nyugdíjasok, egészségesek, betegek, munkanélküliek, dolgozók, hajléktalanok, lakásban élők.
Annyit fordítottak már szembe minket egymással, az első lépés az lenne, ezt a falat lebontani!
elnyomott
@lampa laz: Sőt, még az ellenzékre és azok támogatóira is szükségünk van, mert mind egy országban élünk!
lampa laz
@elnyomott: persze, igazad van, rengeteg a bizonytalan szavazó még a magát jobb és baloldalinak nevezett között is. Az egymás elleni gyűlölködést kellene lebontani amit a fidesz "szépen" felépített "nemzetire és magyarra", csak ezután lesz az, h "mi". Én bizakodó vagyok.
Sámannus
Mindenki azt hiszi hogy a multifarkú kutya nem mond igazat.
Orbán és Méhszaros már a horvátoknál gyűjti a lóvácskát.
Világ strómanocskái közösüljetek!
Apatszerek
Csak az a furcsaság a kétfarkúak pártjának törekvésénél, hogy migráns betelepítését akarja az országba, milyen párt törekvés ez Normális?
Köb Jani
Közélet
170
A Momentum megmutatta: nem a Fidesz az erős, az ellenzék a gyenge. A kétfarkú meg elmegy vicc pártnak, mivel jó humorral rendelkeznek, a pénz gyűjtéshez ami vonzza a humorba pácoltak képzeletét.
bencemacska
@elnyomott: ma, 09:45
Hiába tudod, hogy nincs ti és mi. De ami nem megy az nem megy.
Elmentem aláírni, még a gyűjtés kezdetekor, a mínusz sok fokban, mert azt meg tudtam tenni.
Azt is megígértem, ha ennyi aláírás után nem írjákm ki a népszavazást akármilyen trükkel, biztos elmegyek tüntetni!
Pedig én már a hamut is mamunak fogom mondani a megcélzott olimpia idején!!!
elnyomott
@bencemacska: Hát, ha hiába tudom, akkor ez az ország végleg elveszett...
bencemacska
@elnyomott: Ha nem veszik át a fiatalok a stafétabotot, akkor nagyon hosszú időre befellegzett!
elnyomott
@bencemacska: Milyen stafétát? Mit adtunk a kezükbe?
Apatszerek
@elnyomott: Drogot, a tudatformálás minden módját, ami eltéríti őket a valóságtól, látványvilágba ahol a csillogás, fényűzés van, a celebvilág utáni vágy , hogy csak az ő álmuk teljesedjen való élet értékelés nem létezik érték világukban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.