Az ellenzék hibája az egész: Orbn szerint "a kormány annak idején azért állt az olimpiai kezdeményezés mögé, mert a főváros az ellenzéki pártokat is beleértve támogatta a pályázat benyújtását, az ellenzék azonban kihátrált ebből és emiatt megfosztja egy álom beteljesedésétől a budapestieket. "Továbbá azt is hangoztatta, hogy a Momentum Mozgalom és az ellenzék pedig Los Angeles és Párizs ügynökeként árulta el a budapestieket. Tehát árulók furakodtak a nemzettestbe, az ellenség fizetett ügynökei: a Momentum, az ellenzék, meg pláne a vörös Budapest. Tehát nem is arról van szó, hogy a fővárosi választók 20 százaléka aláírását adta a népszavazáshoz, meg nem arról, hogya népre sűrűn hivatkozó Orbán, kormánya és pártja elfelejtette megkérdezni a népet,mielőtt döntött volna néhány ezer milliárd forint elköltéséről.

(Forrás: b1.blog.hu, Északi által)

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Jó lesz előkészíteni a kényszerzubbonyt ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@F_Viktor: nem kérdés ez az eszement erőszak kellett ránk hozni ennek a szemét narancstálib csürhének.Szerintem a PHARANON HAVERREL KÖTÖTT ÜZLETELÉSEIKRŐL EL KELL TERELNI A FIGYELMÉT A PLEPSZNEK-MERT UGYE A JÓ ARABBAL IGEN VIRÁGZÓ TERRORCSELEKET KÖVETETT EL A NEMZET VŐJE-aztán ott van még A LÉVAI gizi "aranyalma ÜZLETI TÖRLESZTÉSE IS AMIT A MÉSZÁROS LÖLŐ PENGETETT LE,3.5 milliáérdotVan mit piszkálni,de teknős vicctor cselezget a lopottholmival-A sajtó is arra kellett neki,hogy legyen mivel a közérdeklődőket csapdában tartani!
papa.49
@Györe-Juhasz Eva: Úgy legyen ahogy írtad!!!
panellproli
Egyre paranoiásabb a főpatás ördög fattya!
Edmond Dantes
Nem pontosan értem,hogy mi a problémájuk? Megkapták a lehetőséget,hogy Budapest népe kifejezhesse a Fidesz iránti szeretetét azzal,hogy az olimpia mellett szavaz.Hiszen Magyarország ma már annyira jól teljesít,annyira erősödik,hogy már csak az olimpiai rendezés maradt hiátusként.Vagy nem igazak,hazudnak a plakátok???Esetleg még a Fidesz is,netántán még a vezér is??Na,ne!!!
verőce21
@bakegya: (14:47) Miben tévedek, bekegyula?
Én sohasem szoktam tévedni! :)
bakegya
@verőce21: jó neked,de ki az a gyula???D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél