Orbán Viktor miniszterelnök és Tarlós István, Budapest főpolgármestere péntek este hosszabb megbeszélést folytatott a budapesti olimpiai pályázat további sorsáról – tájékoztatta az MTI-t közös közleményben Szűcs-Somlyó Mária, a Fővárosi Önkormányzat kommunikációs igazgatója és Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Az Országházban lezajlott tárgyaláson megállapodtak abban, hogy jövő szerdai ülésén a Fővárosi Közgyűlés és a kormány is külön-külön áttekinti a helyzetet. Ezt követően – még szerda este, de legkésőbb a csütörtöki nap folyamán – Orbán Viktor és Tarlós István újból találkoznak, és megvitatják a további szükséges teendőket – áll a sajtófőnökök tájékoztatásában.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ja, összedugták és kiagyalták, hogy a legkisebbik bukta az, ha visszavonják a pályázatot!
Csakhogy ne legyen népszavi, mert annak ismét Grác lesz a vége!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Ja, összedugták és kiagyalták, hogy a legkisebbik bukta az, ha visszavonják a pályázatot!
Csakhogy ne legyen népszavi, mert annak ismét Grác lesz a vége!
Nessy
Most világosítsa meg valaki gyarló elmémet!
" Az olimpia nem a FIDESZ ügye"! "Az olimpiai pályázatot a Főváros nyújtotta be, ő vonhatja vissza"! " Azért csak a Budapestiek népszavazhatnak, mert az olimpia Budapest ügye" !
Akkor miért is kell Orbánnal egyeztetni?
Mi van???
nemkati
Tehát a 0rbán Fideszének nincs köze az olimpiához, csak 0rbánnak? Mert ha az olimpia csak Budapest ügye, akkor mit üti bele az orrát?
volvós
Nos aki hányni szeretne, nézze meg az archivumban a mediaklikk.hu/M1/Kosár cimü müsorát, 19:00...Tarlós elvtárs végig köhögi, mint egy tüdöbajos a riportot, és amit mond, az egy botrány...összehasonlitja, hogy ez az összeg ( olimpia ) és a kórházak fejlödése milyen mértékü-...Gúnyolódik, mocskolódik...és harcol a megrendezésért, gondolom, az ellopható hatalmas pénzek miatt...
papa.49
@Horizont: Ezt már csak a 10 kilós kalapács gyógyítja, jól hókon vágni vele és egy gonddal rögtön kevesebb!!!
nezelodo
@Nessy: Mert ketten ragadtak bele a tehénlepénybe. Majd jön a Pesti srácok és lemosdatja a felcsúti legényt is, a Pesta bá'-val együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.