Bayer Zsolt nem érti, hogy mi szükség van a kormánysajtó hazudozásaira, azt ugyanakkor elismeri, hogy neki is megvan a maga felelőssége, hogy idáig fajult a helyzet. Nincs arra fideszes recept, hogy megszólítsák a fiatalokat, mert amíg korábban náluk volt az összes jó csaj, most már csak öreg nénik járnak hozzájuk. A polgári oldal egyik fontos véleményformálója, a Fidesz alapítótagja a kisebbik kormánypárt fiataljainak (Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség - IKSZ) tartott előadást csütörtökön az Y generáció politikai értékrendjéről. Pontosabban annak hiányáról. Nos, kiderült, Bayer Zsoltnak nincs ötlete arra, hogyan vigyék bele a fiatalokat a politikába, ugyanakkor nem is tartja ezt célnak. Várja a történelmi pillanatot. De kezdjük ott, hogy szerinte két fajta fiatalt szokás megkülönböztetni. Az egyik a forradalmár, aki a barikádon küzd, és a változásban érdekelt, a másik pedig kocsmába jár, és mással van elfoglalva. A jelenlegi érdektelenséget Bayer éppenséggel azzal magyarázta,...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
oh Zsóti a legkisebb hibátok, hogy már fiatalok sem vagytok! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
oh Zsóti a legkisebb hibátok, hogy már fiatalok sem vagytok! =))
nezelodo
Istenem, mi lett azokból a lelkes sokakat magával ragadó lelkes fiatalokból? Despotává váltak, belőlük már legfeljebb fékevesztett zsarnok lesz, de demokrata soha nem! Tisztakezűséggel pedig soha nem vádolnám meg őket.
grincss
Most képzeljük el a jó nőket!
Selmecici Gabika, Handó Tünci. stb.!
Broáfffff! :-)
aremy
@grincss: és a frissítés által be került dunai maónika.
kulabombaafityiszre
Amennyiben a fidesz-ből kivesszük a fiatalt és a demokratát,marad
az IESZ=Idős Elmeroggyantak Szövetsége.
papa.49
A legjobb ha szó nélkül eltakarodtok a náthás picsába!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.