Tegnap robbant a termékbotrány: a Nébih vizsgálata szerint silányabb élelmiszereket forgalmaznak Magyarországon a multik, mint Ausztriában. A hírekre reagált a Lidl is Pénzcentrumnak.

A Lidl Magyarország a frissesség, az egészség és az elérhető ár mellett a kiváló minőségre helyezi a legnagyobb hangsúlyt. Törekvésünket nemrégiben ismerte el az ICERITAS nemzetközi piakutató vállalat, amely reprezentatív fogyasztói felmérése eredményeként 19 kategóriában ítélte oda a kiváló minőséget szimbolizáló QuDal-pecsétet a Lidl Magyarország termékeinek.

Fogyasztóink érdekeit szem előtt tartva magas szintű minőségbiztosítási rendszert működtetünk. 2016-ban több mint 5000 termékvizsgálatot végeztünk, és több mint 100 szállítói auditot hajtottunk végre, csak Magyarországon. A nemzetközi beszerzésű és magyar piacra beérkező termékek esetén ez a vizsgálati szám még ennél is magasabb.

Fontos hangsúlyozni, hogy a márkatermékek minőségéért és jogszabályi megfelelőségéért a márkaszállítók felelnek. Ezen termékek receptúrájának kialakításába a Lidl Magyarországnak nincs lehetősége beleszólni. A Lidl kizárólag sajátmárkás termékeinek receptúráival kapcsolatban kompetens nyilatkozni.

Ezek a receptúrák azonosak Európa minden országában, függetlenül attól, hogy nemzetközi vagy magyar beszerzésű termékről beszélünk. Sajátmárkás termékeink fejlesztésére akár több évet fordítunk annak érdekében, hogy minőségük a lehető legmagasabb legyen.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Akármit is mondanak, való igaz, hogy a hazai Lidl-ben silányabb minőségű az áru, mint az Osztrákoknál!
volvós
Szarkeverö NÉHIB !!! Talán annyi fáradságot vehetnének az " ellenörök ",
hogy a multik itthoni üzleteiben az ismertetett " silány minöségü " árukon
magyar feliratu, és magyar palackozó cimkéje szerepel, tehát a sört, colát
a hazai minöségrontott anyagokkal töltik, A 80-as években a Marlboro
gyártását vette át licencben az (...) dohánygyár, és a Marlboro ellenörei
a gyártás során több százezer karton Marlborot semmisitettek meg, ami nem
a gyár által küldött alapanyagból lett töltve... Ennyit a cikkröl !!
kopacsijanos
A keresztényeknek meg üzenem nem kell bemenni az ilyen szar áruházakba ! Sőt az is egy ilyen lépés lenne a papok megtiltanák a lidlbe egy keresztény sem teheti be a lábát mert kitagadják azt aki belép ! Akkor mit szólna a lidl??Majd vásárolnak a muzulmánok igaz! de ha azok meg nincsenek azt javaslom akkor húzzák le a rolót és húzzanak a jó kurva édesanyjukba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.