Egy aláírásgyűjtés mindig kellő izgalmat rejt magában, hiszen nem csak találkoznak az állampolgárok a különböző motivációval bíró társadalmi mozgalmakkal, de ezen mozgalmak aktivistái kifejezetten megszólítják az utcán mászkálókat. Az így létrejött diskurzus pedig csodálatos képet ad társadalmunkról:

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Orbánhoz beront Semjén: Főnök! Az ellenzék már a spájzban van!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
@Béla333: Koszi Belus, ez jopofa volt! Raadasul a kepen lathato volt a haz sarka is, ahol laktam,...:o))))) (Falk Miksa utca sarka, Colombo hadnagy szobra, akinek az apjarol lett elnevezve az utca (Peter Falk, = Colombo, a papaja volt a Miksa...:o))))
bakegya
LEHET A SEMMIBŐL VALAMIT CSINÁLNI,DE...Nincs mit tenni,orsos győzőék MÁR AZ URSZÁGUNK NEMZETI PARKJAINAK LEVADÁSZÁSÁN -ÉS SZŐLŐBIRTOKAINAK ÚJRAFELOSZTÁSÁN,KÜLTERÜLETEINEK IDEKENFORGALMAS BEÉPÍTÉSÉN DOLGOZZÁK MEG A HELYI ÖNKURMÁNYZÓIKAT.
Cefi
Orbánhoz beront Semjén: Főnök! Az ellenzék már a spájzban van!
verőce21
@karma1: (06:58) Nahát, abban a házban laktál? A legjobb kupi működött benne mindig!
Jó messzire elmenekültél a stricidtől. :)
karma1
Erdekes, hogy a Modit nem nagyon zavarja, ha a trollok csak szemelyeskedni tudnak. Igaz, a szovegertelmezessel komoly problemaja lehet nehany piti trollnak, mert eddig meg egy cikket sem tudott felfogni a mikronnyi agyaval...:o)))))) De mivel szerepelni akar mindenkeppen, ezert mocskolodhat ... Lehet, hogy leutesre fizetik?
nyanya001
@karma1: Nem kell foglalkozni vele.
Ő már csak tudja hol volt a legjobb kupi, az anyja ott hozta a világra.
karma1
@verőce21: Aha, Akkor anyad feje koppant mindig a szobank falan, ... Sok kuncsaftja volt, o volt a szopos Maca, te meg ott szulettel , ugye?...Kulonben honnan is ismerned azt a hazat... Mindenesetre a Szent istvan koruton eleg nehez lehetett a kupit dugdosni...;o)))))
karma1
@nyanya001: Koszi, eppen most valaszoltam meg, szokasom ellenere, mert kulonben pont leszarom, csak jo ha tudja, hogy a fattyaknak hol a helye... Ha mar elkezdte, akkor tudnia kell, hogy a kibaszosdihoz kell minimum ket ember...:o)))))) Csak meg ne tudja az elson lako ersebesz, hogy O is egy kupiban lakik a felesegevel, mert akkor lehetl hogy masok elott is kell majd magyarazkodnia,...:o))))
verőce21
@karma1: (12:59) Sok lakás van egy ilyen belső körfolyosós házban. Sőt több belső udvar is.
Elbújhattál benne sokáig...
karma1
@verőce21: Latszik hogy anyad meg csecsszopo korodban kib@szott a kupibol, kulonben tudnad, hogy annak a haznak csak EGY udvara van... Hiaba, a hanyatott fattyu-elet ilyen mellekhatasokat eredmenyez...:o))))
verőce21
@karma1: (13:11) Én Pécsett születtem és nőttem fel a Lyceum utcában, úgyhogy az anyámat kihagyhatod ebből. Csak ezt a pesti házat már sráckoromban megismertem.
De itt rólad van szó drágám, nem énrólam. :)
karma1
@verőce21: Ha ekkora kocsog vagy - mert az vagy, - akkor bizony el kell viselned, amit allitok, mert nem en kezdtem a szarozast.

Ugorj le rolam, de ajanlom, masokrol is, mert lehet. hogy valaki beveri a pofadat, ha sokat viccelodsz. Nem miattam - magad miatt, mert akkora tetu vagy.

A hanyatott gyerekkorodat meg tartsd meg magadnak...engem megy hagyjal logva, talan megleszek a baromsagaid nelkul is,... Szobraszmuvesz, ugyved, ersebesz, nogyogyasz, jonevu vallalkozok laknak abban a hazban, es nem tegnap koltoztek oda. Te meg azt csinalhattal taknyos kolyok korodban barmilyen haz kapuja alatt, amit akartal.
verőce21
@karma1: (13:24) És azok a " jonevu vallalkozok" mivel foglalkoztak, azt tudtad?
karma1
@verőce21: Persze... De nem kotom az orrodra, mert semmi kozod hozza...
verőce21
@karma1: (13:29) És te mit kerestél ott, ilyen "elit” társaságban?
karma1
Anyadat futtattak. A lakcimemhez neked aztan vegkepp semmi kozod, pondro...
Cefi
@verőce21: Miért nem veszed már észre, hogy mindenki úgy utál, mint a más szarát, az ótvaros primitív dumádat senki nem eszi. Egyszer kihúzod valakinél a gyufát, megkeres, és úgy basz szájba, hogy a takony menetet vág a nyakadra. Szerintem meg is érdemled.
Béla333
Ez a legjobb szerintem:

"
Idős mamika, 80 fölött beszól a 70-es házaspárnak:
- Nehogy már aláírják!
- Miért ne?
- Hát mert jönnek a migránsok! -
- De néni, ez az aláírásgyűjtés most nem erről szól!
- Akkor se írják alá, mert jönnek a migránsok! "

Hogy meg lehet ijeszteni szegény idős néniket a migráncsokkal! Azóta sem alszik jól...
Nessy
karma1!
Látod, anno Te óvtál a bringással való értelmetlen vitától, most én mondom, ne ereszkedj a Marianna árok aljáig, Verőce 21 szintjét még ott sem találod.
Arra még a régi kocsisok, és trógerok is vigyáztak, hogy a mamákat békén hagyták!
Tudom, nehéz megállni. Megpróbáltam, aztán mikor hülyének tituláltak, rájöttem, igazuk van, csak az áll velük szóba.
Bocsika!
verőce21
@karma1: (13:33) Részemről ez még mindig az aláírásgyűjtés "legjobb beszólásai" rutin. :)
verőce21
@Cefi: Játsszunk olyat, hogy nem szólalsz meg és így kiküszöbölhető azon probléma, hogy falhozbasznak, mint kétéves kiscsaj a fagyit.
verőce21
@nyanya001: Nekem is adjál légyszi, egy-egy tetsziket, mint kamrának. Mert ilyen gyorsan, frappánsan kiderítettem egy régi ügyet, az érintett teljes beismerésével! :)
Cefi
@verőce21: Látod kis suttyó, buta vagy a világhoz, és az élethez. Ezért fogja valaki letépni azt a szardarabot a fejedről, ahol más az arcát hordja. Kis buzeráns pöcörő.
verőce21
@Cefi: Már lemondtam rólad, hogy esetleg elgondolkozol és megpróbálsz valami értelmeset kipréselni magadból...
Cefi
@verőce21: Valami önálló eredeti gondolat esetleg?
verőce21
@Cefi: A társadalmi viszonyok, szokásaid és készségeid birtokában közöltem veled fentebb.
"Játsszunk olyat, hogy nem szólalsz meg és így kiküszöbölhető a probléma, hogy falhozbasznak, mint kétéves kiscsaj a fagyit."
Cefi
@verőce21: Nem tudom , elvégezted-e az általánost. Számold össze, az elmúlt évben azokat a kommentjeidet, amiket "kedveltek". Ezt add össze az általad beküldött és megosztott hírek számával. Na pontosan ennyi az IQ-d. Már, ha tudod mit jelent. Bár nem hiszem. Ne válaszolj, öltözködj, már hiányolnak a Kék Osztriga bárban.
karma1
@Nessy: Szia, tudom Kedves, hogy mit szoktam Neked mondani, de altalaban es most itt nem errol van szo.
Ez a tetves buzi olyanokat boffent ide, ami NEM a cikkhez tartozik, - mondjuk ahhoz sohasem szol hozza, mert ahhoz azert kellene egy szintet tartania, amit eddig sohasem tudott megugrani, tul magas neki -, aztan elcsodalkozik,, ha valaki anyazik vele.
En soha, semmilyen korulmenyek kozott eddig nem anyaztam egyetlen kommentelot sem, meg a legszemetebbeket sem, pedig nehanyuk igencsak szemet modon viselkedik ezen az oldalon.
Ja de most akkor o csodalkozik el es o keri ki maganak, hogyha valaki visszavag neki?
Hat bizony van ez igy! Sertodjon meg, leszarom! Nem en kezdtem, es ezutan megint csak azt kapja, amit nagyon megerdemel: semmilyen figyelmet sem a boffeneseire, mert olvasasra alkalmatlan, egybites bunko.
Ugyhogy koszi a figyelmeztetest, de mar nem szamit: pont annyira erdekel, mint elotte: es a francot sem erdekli...:o))))
Legyen szep napod, az enyem mar az...:o))))
JAJMÁR
Jó. tényleg vannak érdekes figurák, de mégis rengetegen aláírták az íveket, és ezzel "megüzentük a kormánynak", hogy "ők is megértsék", mit akar a magyar! Fontossági sorrendben nem az olimpia következik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.