A semmiből jött mozgalom sokkal többet ért el egy esetleges népszavazásnál. A minden előzmény nélküli Momentum Mozgalom harminc nap alatt annyi aláírást gyűjtött csak Budapesten, mint amennyi szavazatot kapott az LMP 2014-ben az országgyűlési választáson összesen. (Egészen pontosan a pártra három éve 269 414 szavaztak.) Tarlós Istvánt ugyanebben az évben a nagyjából 1,4 millió fővárosi választópolgár közül 290 675 választotta főpolgármesterének, a második Bokros Lajos 213 500 szavazatot kapott, a Jobbik jelöltje, Staudt Gábor 42 093-at. 266 151A semmiből jött mozgalom sokkal többet ért el egy esetleges népszavazásnál.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Pontos megfogalmazás, valóban nem a horda erős, hanem az ellenzék harmatos!
Szétesőben a rezsim? A mocskosságokért lassan meg kell fizetni, brutálisan!
karma1
Ha tovabbra is tartjak ezt az iranyt, es nem hagyjak magukat alhirekkel, rogan-habony-finkelstein propagandaval , piti mediaval eltantoritani magukat a fo celkituzesuktol, akkor akar ok lehetnek a vezetok is az ellenzekben. Szerintem mar mindenki unja a rengeteg toketlen, hiteltelen , langymeleg ;labvizben uldogelo megelhetesi ellenzeket es a "munkajukat"
quadrocopter
Pontos megfogalmazás, valóban nem a horda erős, hanem az ellenzék harmatos!
Szétesőben a rezsim? A mocskosságokért lassan meg kell fizetni, brutálisan!
JAJMÁR
Nem vitás, hogy 2014-ben az ellenzék nyerte meg a fidesznek a kormányzást. Főleg az emeszpé! Nálam a pártok ott már kimúltak.
A Momentum? - Szét akarják majd zúzni minden oldalról, ahogy az eddigi civil szerveződéseket és kis kezdő pártokat is.
Nessy
Kellene már egy értelmesen gondolkodó, a magas labdákat leütő ellenzék.Ilyen impotens társasággal minden marad a régiben!
Ez az állandó válogatás, ezzel igen, ezzel nem, aztán amazzal igen, emezzel nem.
Pálinkafőző Rézüst
Na jönnek majd a finkelsteini karaktergyilkosságok (meg fizikálisok is, ha már nagyon szarban vannak). Meg a terrorveszélyre való hivatkozással mindenféle korlátozás...Nem olyan szép ez a menyecske, ahogy látszik...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.