Bősz Anett a Magyar Liberális Párt ügyvivője, nem csak szépségével, de szakértelmével és rátermettségével is hódít a közéletben. A politikussal a párt által meghirdetett jogtudatosság hónapjáról K. Toók László beszélgetett. Céljuk a diszkrimináció felszámolása és szeretnék, ha mindenki tisztában lenne azzal, mit lehet és mit nem lehet vele megtenni. A politikus szerint, Magyarország jelenleg a megkülönböztetések országa, sokan kénytelenek szó nélkül tűrni, hogy jogszerűtlenül járjanak el velük szemben. Mint azt elmondta, a hónap első hetében a nemi alapú diszkriminációval foglalkoznak, hiszen egy európai országban elfogadhatatlan, hogy a társadalom 50%-át hátrányosan megkülönböztessék, pedig ez az élet számos területén megtörténik.

Forrás: civilhetes.net
Feltöltő: klarika1940
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
szépségével hódit a közéletben???
Hogy kinek szép és kinek nem az egy dolog, de hogy valaki a Fodorkáék szerint azzal hódítani kell a közéletben??? Nos persze ahol a Gabóca az etalon! =))
klarika1940
"Bősz Anett a Magyar Liberális Párt ügyvivője, nem csak szépségével, de szakértelmével és rátermettségével is hódít a közéletben." (K. Toók László)

Ez egy idézet a szövegből, mely az újságíró szubjektív véleményét tartalmazza.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.