Egy salgótarjáni fideszes exképviselő, jelenleg az önkormányzat egyik bizottságának külsős tagja a fekete ruhás nővér öngyilkossági kísérletéről szóló cikkhez csak annyi bírt kommentelni: "Kár, hogy túlélte".

"Kár, hogy túlélte" – ezt írta egy fideszes exképviselő Sándor Máriáról

Kakuk Zoltán a Tajáni Fészek című Facebook-oldalon megosztott hírhez kommentelt, a hozzászólók erre alaposan berágtak.

 

 Kakuk viszont nem engedett álláspontjából, mert a következőket írta még a hír alá:

KI ÖNGYILKOS LESZ AZT NEM SZABAD SAJNÁLNI!!! EZ VOLT AZ ÉLETE CÉLJA, HOGY ELMENJEN ERRŐL A VILÁGRÓL!! AKI ELÉRTE ÉLETE CÉLJÁT ANNAK ÖRÜLNEK!! ÉN SAJNÁLOM, HOGY NEM ÉRTE EL!!!

Egy másik helyen az MSZP-t kárhoztatta az egész dologért, aztán megint máshol fizetett provokátornak nevezte Sándor Máriát.

A Pesti Bulvár felhívta az exképviselőt, akivel eléggé szürreálisra sikeredett a beszélgetés.

Pesti Bulvár: "Ön Sándor Mária halálát kívánja?"

Kakuk Zoltán: "Jaj, dehogy kívánom én. De azt mindenképp, hogy érje el a célját. Ha neki az a célja, hogy meghaljon, akkor érje el azt. Tudja, régen az egyház el sem temette az öngyilkosokat? Hol van most az egyház?"

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Kakuk! Te meg baszd meg a jó kurva anyádat!!!Szemét geci!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
A bunkó paraszt az bunkó az bunkó paraszt...
RonaGyuri
az igazi baj, hogy még csak nem is szégyenlik! Sőt a sok birka még béget is utána!
sokanvagyunk
Ezt a kakukot még bármely magyar munkáltató - pláne állami - hagyja kuvikkolni?
justhpeter
Kakuk Zoltán a moslék fideSS-kdnp megélhetési keresztény mintapéldánya. Ha a pártja megtűr soraiban a fenti jelzőt magára is érvényesnek tartja.
ágimami
Ezt az ember zárt osztályra kellene vinni és ott tartani!!! ELMEBETEG!!!
elnyomott
Ezt nem is tudom kapásból kommentálni.
Ezek már nem is emberek - el lehet kezdeni félni!
dr. prédikátor
Kakuk! Te meg baszd meg a jó kurva anyádat!!!Szemét geci!!!
coni
Mindenki annyit ér amennyije van, a szegényeket hagyjuk az út szélén, mindenki pusztuljon aki nem velünk van. Több mint 2 millióan szavaztak erre a programra. Egy Kakuk nem csinál Tajgetoszt, de 2,4 Millió szavazó igen.
2010 óta nem volt senki Sándor Márián kívűl aki valóban az emberek érdekeit nézte. Így köszönték meg neki nem csak a Kakuk, hanem akik magára hagyták...
Eladott Ország
"Milyen rothadó szemétkupac ez itt? Tényleg mindenki összeszorított fogakkal tűr és befogja a pofáját? Vagy haszonélvez? Itt mindenki azt hiszi, hogy ha majd üt az óra, akkor neki nem zuhan a nyakába az omló vakolat? Ő majd kibekkeli valahogy a várólistát? Ő szerencsés lesz és nem kap el semmilyen fertőzést, amibe érdemes belehalni? Majd a mentő hamarabb kiér, mert ő hívta? Majd lehet különalkut kötni hatalmasékkal? Vagy majd jó lesz hősi halált halni egy rozsdás kórházi ágyon ürülékben fetrengve, mert legalább az ország meg van védve az idegenektől? Igen, teljesen világos. Egy aktivista, egy tetőtől talpig becsületes, feddhetetlen, érző szívű, öntudatos civil nem tud rendszereket megingatni. A Szentesi Kálmánok, Horváth Andrások, Sándor Máriák egymagukban nem hozzák el a normalitás tavaszát. De ők legalább megpróbálták. Kirúgták, kényszerítették, hogy mondjon fel, meghurcolták, lehaza árulózták, bűncselekménynek kiáltották ki a demonstrációját, pénzbüntetésre ítélték és végignézték, hogy a mínuszokban avart gereblyéz. Sándor Mária ereje mostanra végképp elfogyott. Valószínűleg sokkal korábban. Mi pedig egy dolgot tehetünk. Hogy szégyenkezve megköszönjük neki. És egyúttal gondolkodjunk el azon – bár tegnap is késő lett volna ­, hogy tényleg ilyen országot akarunk? Ahol szolidaritás helyett az egymás mellett vegetáló emberi önzések mentén áruljuk el egymást? Vajon hány Sándor Máriát kell még feláldoznunk? És ki a f*szom ez senkiházi, tróger , salgótarjáni fideszes exképviselő ?
lampa laz
@dr. prédikátor: veled értek egyet, mert dühömben nem tudok jobbat írni.
Dr plágium
Még van pofája megkérdezni hogy hol van az egyház... Hol a qrva anyjába lenne? Teljes mellszélességgel az ilyen geciket támogatja!
namihami
Leírtok mindenféle jelzőt róla. Minek? Elég annyi, hogy a FIDESZ választotta pozícióba. Érthető, közülük való.
eugen4402
@namihami: A lényeget írtad. Ezek ettől fideszesek...
Egyszer régen elolvastam Ken Kesey bestsellerét (Száll a kakukk fészkére.)Ha jól emlékszem, egy diliházban játszódott. Helyben vagyunk...
keresztapa
Sajátos szempontja alapján Sándor Máriának igaza lenne ha nem menekülésben (életvesztés kísérletben) menekült volna, a jó igazság továbbvitele helyett, miért érezte úgy hogy kihátráltak mellőle, neki lelki problémái vannak? Vagy gyors sikert akart elérni, akkor rosszul mérte fel a támogatottság mértékét, minden ként a hamis próféták áldozatává vált, amibe a sikertelen pártocskák játszottak döntő szerepet, és a pedagógus érdekszövetség!
nyanya001
Neked, meg hozzád hasonlóknak megszületni sem lett volna szabad.
Ha majd betegek lesztek a családoddal együtt, remélem nem lesz aki
ápoljon benneteket te genetikai hulladék.
namihami
@eugen4402: Igen, de ott a végén az indián kidobta a vizesblokkot és kiszabadult. Látsz Te nálunk egy ""indiánt""? Mert én nem, és ez a baj. Nem látok kiutat.
duke59
Nagykár, hogy anyád nem nyelt le annak idején!!!
Dr plágium
Szerintem a legnagyobb baj az, hogy valóban kihátráltak mögüle Kiss László volt a kivétel. Mária elindított valamit amivel jót akart mindenkinek, a betegnek is!
Akkor gyorsan vetettek némi koncot a dolgozóknak, amivel betömték a szájukat.
Ők pedig féltették az állásukat úgyhogy elcsendesedtek... Nekik addig kellett Mária amíg kikaparta a gesztenyét ..
Egy magasan képzett ápoló és SEHOL nem alkalmazták! Nyilvánvalóan politikai nyomásra.
A napi megélhetési gondok, családi problémák bizony elvezethetnek egy kétségbeesett tetthez.
Amit @Eladott Ország: leírt azzal tökéletesen egyet tudok érteni, és én valóban szégyellem magam, hiába voltam ott sok tüntetésen...sajnos kevesen voltunk talán közönyből, talán félelemből.
SystemError
Remélem miközben a sitten basznak meg, közben előlről meg a rendőr veri ki az összes fogadat az acélbetétessel a retkes pofádból.. Úgy látszik a fideszeseknél meg ez lesz az életz rendje pár év múlva, de nem kell majd őket sajnálni!:)
eugen4402
@namihami: Nálunk már kihaltak az igazi indiánok. Vannak viszont idegenek, nem az őslakosság leszármazottjai, akik soha nem melóztak, de szeretnek bársonyszékben ücsörögni. (Vö. "minden hatalmat a szovjeteknek!")
Nagybajcs
Azért valami szögezzünk le --ha valaki öngyilkos akar lenni --de eszébe sem jutott csak feltűnés keltés volt az egész --de ha igen !!! akkor kérdezem hogy lehet rábízni betegeket a ha valaki lelkileg ennyire labilis --észrevette hogy lassan mindenki kihátrál mellőle !!!
Jozefina
Vajon mit mond a tetves fidesz-kdnp, arra, aki azért lesz öngyilkos valaki, mert nem tudja eltartani a családját, vagy a bankok elveszik a fedelet a családja feje főlül, vagy akik meghalnak a fűtetlen lakásban és még sorolni lehetne a fidesz-kdnp gaztetteit, amik öngyilkosságba sororják végső kétségbeesésükben az embereket.
Bízom benne, hogy kormányváltást követően öngyilkosságba fog menekülni sok fidesz-kdnp-s, hogy elkerülje a felelősségrevonást és a börtönt.
Pálinkafőző Rézüst
Kaksi kuki elvtárs! Csak úgy egyszerűen, cigányosan, amit mindenhol hallani: a rák egye ki a beledet!!!
Ludmilla
igazi keresztényi hozzáállás,gratulálok
karma1
Hahaha, es veroce, bringas, meg a tobbi fizetett troll ram mondja, hogy kivandorolt hazaarulo vagyok (persze nem ilyen szepen, mert azert ez egy kormondat), viszont onfeledten paras szemmel tapsikolnak az ilyen alja sejthalmaznak...

Hat Magyarorszag nem fog tovabb sullyedni, mert innen mar nincs hova, nincs melyebbre,... MAria, ne tedd meg azt a szivesseget ennek az exlofasznak, hogy orulhessen a halalodnak.

Batrabb vagy Te sokkal tobb ferfinel is, - ez a valami meg egy rakas szart er...
Lepényleső
A hölgyet senki fel nem világosította,hogy itt az igazságot keresni felér egy öngyilkossággal?
karma1
@Lepényleső: Ha a felvilagositasra vart volna, akkor annyit sem ert volna el, amit eddig elert. Attol, hogy van egy-ket ilyen kotonszokeveny a mai magyar kozeletben, azert nem a Sandor Mariaknak kellene meggondolni a kozszerepleset, hanem annak a jopar tetunek, akik a Parlamentben ulnek, horribilis fizetessel...
eszegfu
@Nagybajcs: 13:09 Csak idézlek: "Szeretem az igaz barátokat... de hogy kik az igaziak, azt csak akkor tudod meg, amikor lent vagy..." ennyit a " mögüle kihátrálásról". És tudod ez nem a tyuk meg a tojás esete, ahol nem tudjuk melyik lehetett előbb! Sándor Mária, amig kiállt az e.ü. mellett, majd munkát keresett bizony nem volt "lelkileg labilis", de miután eltüntek mögüle és sehol sem vették fel, mert felvállalta a véleményét, ekkor tette, amit tett... Az öngyilkossági kisérlete előtt még nem vonhatod le azt a következtetést, amit irtál.
karma1
Hol az egyhaz? Te tetves kakukk: ott poffeszkedik azzal a 3 tagjaval a kormanyban, nem tudtad? Sajnalom, hogy nem te gondoltad meg magad, es nem te lettel ongyilkos... Remelem, leeg a Winchestered a facebook oldaladon, es kibasznak az onkoritol is...
bencemacska
Azt mondják a hála nem politikai kategória!
Én azt mondom a politika már az emberi érzéseket is kiölte egyes pártok szimpatizánsaiból! Gyengébbek kedvéért: Fidesz és hordaléka!!!
Veleda
Kakuk és minden hozzáhasonló egyivásu söpredék, kimondtad magadra a végítéletet: dögölj meg!
Ti akik a mangalica fesztiválokon pózoltok, fulladj meg az első falattól ami lemegy a torkodon. Aztán tegyenek a füledbe fülbevalót!
Nessy
Ez az igazi "keresztény gondolkodás", anno sötét középkor!
ha már élet célról elmélkedik, talán szívlelje meg Madáchot.
Az emberi élet célja mi is? A cél halál, az élet küzdelem, és az emberi élet célja, e küzdés maga!
kissé felnőttem
fideszes de ex képviselő Jellemtelen vagy eltünnék helyedben a politikából ÖRÖKRE
Humanizmus + KDNP- tek se hatott rád.Az idő és a pénz is kár
Cefi
A saját kitépett belével kellene fekötni a rühes kurva anyja házának a kéményére.
papa.49
Mindent leírtatok csak egyet tehetek hozzá ,, a szar mindig felúszik a lé tetejére,, itt is pont ez történt...
F_Viktor
Ilyenkor nagyon szegyenlem, hogy magyar vagyok, mint ez a verge@i kakukk.
Clavigo
Kakukk,..,neked meg kár volt megszületned...Kibírtuk volna ..
Sámannus
Aki ilyet mond az biztosan a takonyművek országárulói hozzák ide. Tiszta lélekkel ilyet ember még az ellenségének sem mond.
Magam is haragudtam Torgyánra, de vissza tartottam a véleményemet a halálakor.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Ki a f@szom ez a kukukk, tarjáni vagyok ,de nem is hallottam róla.Azért üzenem neki ,hogy az a kár ,hogy a járókájában (ha volt neki) nem volt taposóakna!fideszes g.cihuszár!
Cicamama55
Na miniszterelnök úr! Ilyen a Fideszes magyar keresztény ember! Oszt jó napot!
Cefi
Ha már ennyire egyetértünk, miért nem megyünk el hozzá családlátogatásra, és basszuk szét a száját? Én benne vagyok, bármikor.
justhpeter
@Cefi: Mert akkor lesüllyednénk az ő és a fideSS szintjére.
Cefi
@justhpeter: Leszarom. Ez bringáspergető stílus. Ezek az állatok a szóból em értenek.
Borsodi
@Cefi: Az ötlet jó csak az a probléma nem csak hozzá kéne elmenni.Ezek sokkal rosszabbak mint az állatok.Én egy kutyát többre nézek mint bármelyik fideszest.
Cefi
@Borsodi: De legalább egy kis példát statuálni...
Desischado
@Cefi: Én benne vagyok. Már a hócipőm is tele van velük. Ilyen arcpirító mocskot csak egy fideszes parazita mondhatott. Az egész banda ilyen, mi meg tűrünk. De meddig még?!
quadrocopter
Gondolom, ez a tetű,minden vasárnap ott ül az első templomi sorban és szorgalmasan hányja a keresztet magára, mert jókeresztényfideszes állat!
laja70
Mi a furcsa ezen? A fideszkdnp álláspontját képviseli!
gazdag dezső
Ennyire undorító ,gerinctelen szarházi ,ember hogyan élhet emberek közt ?? Talán még az állatok is különbek tőle.
Veleda
@kiscsillag66: Szerintem is. Csak az a baj, hogy ők ugyanezt mondják rólunk. A balosokat geci hazaárulónak tartják, akik kiárusították az országot.
kiscsillag66
@Veleda: Akkor szerinted 1:1??? Nem lesz itt soha igazság!
Veleda
@kiscsillag66: nem lesz itt soha sem igazság! ezt akarta a Fidesz, legyen itt széthúzás, marakodjon a nép, minél több a buta ember, annál jobb.
kiscsillag66
@Veleda: Igaz, az iskolából is azért dobják ki a gyerekeket, mert nem jó az, ha túl okosak. Minél butábbak, annál jobban lehet őket manipulálni.
cs.n.
Kikezdhetetlen logika. Ja, nem. Ez magasfokú hülyeség. De legalább még büszkén védi is, ez azért méltányolandó, nem szélkakaskodik, mint szeretett Pártja vezetése. :)
kukac50
Kár,hogy ilyen érzéketlen bunkók vannak a Fideszben!
Ilyen emberek határoznak a sorsunk felett:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.