A Demokratikus Koalíció (DK) tagjai túlnyomó többséggel Gyurcsány Ferencet választották újra a DK elnökének – közölte az ellenzéki párt szombaton az MTI-vel.

Továbbra is Gyurcsány a DK elnöke, 98 százalék szavazott rá

A DK közleménye szerint lezárult a Demokratikus Koalíció 3 hétig tartó pártszavazása, és a DK tagjai 98 százalékos arányban újraválasztották Gyurcsány Ferencet a párt elnökének.

Azt írták: a DK az egyetlen olyan parlamenti párt, ahol az elnök személyéről nem szűk körben döntenek, hanem a párt minden tagjának szavazati joga van a kérdésben.

A párttagok döntése 2 évre szól, ez egyúttal azt is jelenti, hogy a DK Gyurcsány Ferenc vezetésével vág neki a 2018-as országgyűlési választásoknak – áll a közleményben.

(MTI)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Katalina62
Ez még rendben van, de azért hátrább kéne lépnie egy kicsit az összefogás kapcsán! Mert ha ő hátrább lép, és ne adj isten úgy sem megy a dolog, akkor bebizonyíthatná, hogy nem ő a kerékkötő!
wagabund
baj van...Botka igen szigorúan megmondta amit megmondott...most jól néz ki a DK..kezdhetik előről a szavazást...persze Botka véleményét kikérve...

szólni kellene Botkának, hogy nézzen néha a visszapillantó-tükörbe is...előzni készül a Momentum...
aremy
@Katalina62: ő már egyszer háta lépett vagy a volt elvtársai hátra lökték és azóta csak zsugorodik az mszp ilyenkor ki a kerékkötő?
Csizmás Kond
Hát persze hogy ő nyert...övé a párt ő pénzeli...persze Schulcék segítségével...és hát már rég megmondta, addig van déká amig ő a vezető.
Béla333
Ilyen szavazati arány a szuculizmusban volt a választáskor.

Fene nagy demokrácia lehet a DK-ban!
aremy
@Béla333: ez csúsztatás mert az ovit csak 100%al választották meg!
Béla333
"Mivel ellenjelölt nem volt, nyilvánvalóan nem lehettek emberei sem, akik kontrollálták volna a szavazatszámlást, ezért Gyurcsányék akkora számot mondtak be, amekkorát nem szégyelltek. És nem szégyelltek bemondani egy észak-koreai számot.
Valamint nem is azt kérdezték a párttagoktól, hogy elképzelhetőnek tartják-e, hogy a Fidesz leváltása érdekében a pártelnök kimaradjon a parlamentből."
"...mivel Gyurcsány magát továbbra is Magyarország egyik vezetőjének tartja, hívei ahhoz mindenképpen elegen vannak, hogy a szavazatokat megosztva elősegítsék a Fidesz 2018-as győzelmét."
index.hu/index2/#bloghu/b1/2017/02/18/gyurcsany_durvan_visszauzent_botkanak

Tudom, persze, ennek a cikknek az írója is Gyurcsány fóbiás, lehet hogy ő is Lengyel szeánszaira járt...
De valami faramuci logikával Gyurcsány mégis az állítja, hogy aki gyurcsányozik, az Orbánnal van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.