A Fidesz frakcióvezetője szerint Botka László igazából nem is akar miniszterelnök-jelölt lenni. Kósa Lajos a kormánypárti Magyar Időknek adott interjúban azt mondta, a szegedi polgármester eljárja a kötelező pávatáncot, de a végén majd széttárja a karjait, és azt mondja, mindent megpróbált, de sajnos nem ment. Kósa szerint a szocialista politikus így megőrzi a tekintélyét a baloldalon, és 2019-ben újra nyugodtan nekifuthat a szegedi polgármester-választásnak.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Nem ajánlom Botkának a pávatáncot. Ebben Orbánt úgy sem tudja megverni.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/17/hiaba-mondom-az-asszonynak-hogy-ott-van-a-lavor-neki-delfines-medence-kene/
Lajos, mondom én már jó ideje itt a faluban, hogy te vagy az ország legokosabb embere. Vagy hát ha nem is az országban, de a kormányban tuti te vagy a legokosabb, ezt a vak is láthatja, ha van szeme. Nem véletlen az sem, hogy mostanában te képviseled a kormányt mindenhol, főleg amikor tájékoztatni kell engem arról, hogy én most miről mit gondolok.
Hiába mondom az asszonynak, hogy ott van a lavór, neki delfines medence kéne.
De hát mibű? A közmunkából még egy fél delfin se jön ki, nemhogy egy medence. Meg helikopter. Meg félmilliós táska. Meg szőlőföldek. Szállodák. Kastélyok. Nyaralók. Tudom én, hogy egy miniszter többet keres, mint én, de annyit mégse. Ezt is el kéne magyarázni ezeknek az egyszerű agyúaknak, Lajosom. Jobb tiszta vizet önteni a pohárba, én is amondó vagyok. Ha átvilágítottátok a CÖF-­öt, meg egymást, akkor mindjárt világítsatok tovább. Hogy miből él például a G. Fodor, Stefka, meg ezek ott, sokan. Mibű? Mert valaki finanszírozza őket, az biztos. Márpedig semmi sincs ingyen. Annyira meg nem néz ki jól egyik se, hogy a szépségüket fizetné meg valaki. Hanem valamit akar tőlük. Valaki. Aki fizet. Na, azt kéne kideríteni Lajosom, hogy mit akar tőlük és kicsoda. Elég is lesz ennyi kezdésnek. Te csak világíts, Lajos! Mint óceán partján a világítótorony. Én meg majd figyelek, jó? Itt lesz a kezemben a kapa is, hátha kell valamire.
kissé felnőttem
pávatánc?? mindha valaki már kisajátította volna, vagy szemüveget is kéne cserélni???
glorianna
Csak nem lesz dupla a pávatánc??? Kósa tud valamit vagy csak a szokásos formáját hozza?
Levendula
Akkor kósa a bolhatáncot járhatná el...
aremy
inkább a botos táncot oszt el botozhatnák egy mást az ovival.vakon mondom ebbe a botka nyerne de csak ebbe.
silber13
Lajoska! Az általad említett pávatánc koreográfiája az elmebeteg vezíred törz agyszüleménye!
Béla333
Mr.20% eddigi jóslatai szinte kivétel nélkül nem jöttek be!
Maradjon csak "Capo Bastone", ameddig az Uniós ügyészség el nem kapja a grabancát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.