Beismerő vallomást tett a védőügyvéd szerint.

Beismerő vallomást tett a 23 éves P. László, hogy a tavaly szeptemberben Budapesten a Teréz körúti robbantást ő követte el.

Velvet: Beismerte tettét a körúti robbantó

Brunner Tamás, a férfi védőügyvédje a Velvetet arról tájékoztatta, beismerő vallomást tett a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi. Ennél többet az ügyvéd nem közölt.

P. László jelenleg előzetes letartóztatásban van, eddig nem ismerte el, hogy ő követte volna el a robbantást, mint ahogy azt sem, hogy ő szerepelne a rendőrség által közreadott videofelvételeken.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
@Lepényleső: jó kérdés.
Sikerült már beismerő vallomást kicsikarni, aztán mikor meglett az igazi elkövető jöhetett a vakarózás és a milliós nagyságrendű kártérítés.

Vajon mit ajánlhattak neki? Pszichológust, aki megállapítja a beszámíthatatlanságot, bünti helyett kényszergyógykezelést és egy év múlva szabadlábra helyezést meg némi készpénzt?
papa.49
@Equus: @Lepényleső: Én i s azt kérdem az igazi ismerte be vajon???
nyanya001
@Equus: Némi készpénzt, de jósokat aztán el is tűnik az országból örökre.
Főlökött
A tények : "Brunner Tamás pénteken még csak annyit közölt az MTI-vel, hogy P. László részletes vallomást tett a nyomozóknak. Az MTI kereste szombaton is az ügyvédet, de többször próbálkozásra sem érte el."
illetve "Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI megkeresésére azt mondta, csak a pénteken már közölt információt tudja újra megerősíteni, miszerint szerdán és csütörtökön a gyanúsított folytatólagos kihallgatására került sor, a kihallgatásról azonban részletek jelenleg - a nyomozás érdekeire figyelemmel - nem közölhetők, mert az az eljárás érdekeit sértené."
Tehát vallomást tett, de senki nem mondta, hogy beismerőt ! 2x kihallgatták, folytatólagosan, ennyi.

www.vg.hu/kozelet/jog/beismero-vallomast-tett-a-koruti-robbanto-483292
nyanya001
@aremy: Hmm jó kérdés... aztán valahol beszedi az ismeretlen eredetű afrikai mérget...
Borsodi
Ez várható volt,persze,hogy beismerte,tudja még egyáltalán ki is ő valójában? A beismerő vallomás után szokott lenni a búcsú levél, és véget vet az életének.
bence
Kellett valakit találni ! Nem baj ha nem igaz , csak jó legyen ! Mármint a rendőrégnek !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.