Orbán Viktor Facebook-oldalán is megjelent a minap a lehetőség, hogy csillagokkal értékelje a kormányfőt, illetve az oldalát, ám pillanatok alatt el is tűnt onnan. Ha lemaradt, itt pótolhatja. A Facebookon minden oldalt értékelni lehet, és csütörtökön Orbán Viktor Facebook-oldala is értékelhetővé vált. Az értékelésekben 1-től 5-ig lehet osztályozni egy-egy oldalt, de persze véleményt is ki lehet fejteni rajta. Az Index azonban arról számolt be, hogy alig másfél óra telt el azután, hogy erről a lehetőségről beszámoltak, amikor az már el is tűnt. Szóval, ha lemaradt róla, akkor most itt megteheti: értékelje a kormányfőt, illetve az oldalát. Értékelje itt Orbán Viktort!

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Egyetlen szóval értékelhető, mellé mindenki azt gondol amit akar, ELMEBETEG!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Egyetlen szóval értékelhető, mellé mindenki azt gondol amit akar, ELMEBETEG!!!
3dwhite
A csillagok - most van fiókom, nem sokáig - mellett angol értelmezés van. Orbán Viktor nem szegény azért ugye? 1= poor. Nem kell ennyire védeni, :) nyúlt az eleget. Snowflakes.
simmering73
80.5% - egyest adott. Ez bukás. Remélem nem ítélik ismétlésre 2018-ban, mert akkor nekünk annyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.