Orbán Viktor Facebook-oldalán is megjelent a minap a lehetőség, hogy csillagokkal értékelje a kormányfőt, illetve az oldalát, ám pillanatok alatt el is tűnt onnan. Ha lemaradt, itt pótolhatja. A Facebookon minden oldalt értékelni lehet, és csütörtökön Orbán Viktor Facebook-oldala is értékelhetővé vált. Az értékelésekben 1-től 5-ig lehet osztályozni egy-egy oldalt, de persze véleményt is ki lehet fejteni rajta. Az Index azonban arról számolt be, hogy alig másfél óra telt el azután, hogy erről a lehetőségről beszámoltak, amikor az már el is tűnt. Szóval, ha lemaradt róla, akkor most itt megteheti: értékelje a kormányfőt, illetve az oldalát. Értékelje itt Orbán Viktort!

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Egyetlen szóval értékelhető, mellé mindenki azt gondol amit akar, ELMEBETEG!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
neveltetésem és a képernyő szégyenlős volta miatt nem értékelem! =))
papa.49
Egyetlen szóval értékelhető, mellé mindenki azt gondol amit akar, ELMEBETEG!!!
3dwhite
A csillagok - most van fiókom, nem sokáig - mellett angol értelmezés van. Orbán Viktor nem szegény azért ugye? 1= poor. Nem kell ennyire védeni, :) nyúlt az eleget. Snowflakes.
simmering73
80.5% - egyest adott. Ez bukás. Remélem nem ítélik ismétlésre 2018-ban, mert akkor nekünk annyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.