Kedden délután dr. Zacher Gábor az Előadások Napja alkalmából beszélt a Kepes Intézetben a különböző tudatmódosító szerekről. Az ezt követő interjúban a budapesti nagyvállalati multik vezetői is szóba kerültek. Ezekben a körökben használják a legdrágább szereket.

„A kokain beszerzése ezekben a körökben státuszszimbólum. Ez mindig így működött. A kokainos rétegbe nagyon nehéz belelátni, roppant zárt közösséget alkotnak, úgy gondolják, hogy a pénz mindent megold”

- fogalmazott Zacher Gábor, az egerhirek.hu-nak.

A toxikológus szerint a mai világunk csak a gyors örömszerzésről szól. A nagyvállalati multik vezetői a legjobb autókra, csúcsmobilokra és egy saját titkárnőre vágynak, akivel néha „elszórakozhatnak”. És természetesen olyan fizetésre és bónuszra, amiért megéri az embernek harcolni.

Arról is beszélt, hogy akár veszélyes is lehet, ha túl sokat dolgozunk. Hiszen a sok munka miatt felborulhat a megfelelő egyensúly a munka és magánélet között ez pedig komoly stressz forrást jelent, ami életünk mindkét területére nagy hatással van.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Draga Zacherkam, esetleg egy rovid nevsort? Mindjart kezdodhetne a D, mint dejcstompikaval es folytatodhatna H, mint habonnyal... Vagy csak azert beszeltel, mert a szel lebegtette a nyelved?
Ujat nem mondtal, ezt eddig is tudtuk, sot, habonyt meg lattuk is Ibizan... Akkor most mi is van?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Draga Zacherkam, esetleg egy rovid nevsort? Mindjart kezdodhetne a D, mint dejcstompikaval es folytatodhatna H, mint habonnyal... Vagy csak azert beszeltel, mert a szel lebegtette a nyelved?
Ujat nem mondtal, ezt eddig is tudtuk, sot, habonyt meg lattuk is Ibizan... Akkor most mi is van?
papa.49
@karma1: Neveket nem mondhat ha még élni akar...
Cefi
@papa.49: Nem mondhatja ki, mogy Habony és bűntársai?
karma1
@papa.49: Cefinel van a valasz: hiszen MINDENKI tudja... Akkor viszont nem ertem Zachert, ezt a temat most miert is dobta be a koztudatba? Hat tudjuk, hogy ez igy van, na meg hogy a muveszvilagban is igy oldjak a stresszt...:o)))))
karma1
@staro2: Ja, duplan,... Tudod, mint a haborus evek,...:o)) Elvegre habony-takony a zembereker' stresszel Ibizan...:o)))
magyarbakancs
Csak egy arany lövést könyörgöm.
És aztán mindenek vége.
szaboria1
Nem mostani keletű dolog ez ez volt már a 70-es években is.
Veleda
dr.Zacher Gábor járja az országot (ahova meghívják) és előadásokat tart az alkoholizmusról a drogról.
Eddig minden előadását meghallgattam. Elképesztő dolgokat mondott, még magam sem hittem volna.
Nem hiszem, hogy 400 ember előtt valótlanságokat állítana. Amit most mond nagyon is fedi a valóságot
papa.49
@Cefi: Ezt tudja mindenki, de az anonim többség szeretne homályban maradni!!!
papa.49
@Cefi: Rólad nem is feltételezem,hogy érdekelt vagy ebben!!!
papa.49
@Cefi: Tudom, de én szeretem a komoly dolgokat rendesen helyre tenni, ez pedig komoly dolog, egy embert tönkre lehet tenni egy ilyen kijelentéssel, és mint a ,,kabát lopásnál,, nem az a fontos igaz-e az állítás, egy idő után csak arra emlékszik a nagy többség ,,volt valami ügye,,...
Cefi
@papa.49: Akkor beszéljünk komolyan! Az jó, hogy a kormányban ülő 20 drogos szétbasz egy országot? Nézz meg egy videót a fidesz legelső győzelméről; ott ülnek egy asztalnál, egymás mellett, egyformán "rágóznak", szétpörögve. Hát az sem a kamillateától volt.
papa.49
@Cefi: Igazad van, de gondolod, hogy semmi reakció nélkül ezt bárki elmondhatja a társadalomnak, legfeljebb olyan személy akit nem tudnak rögtön ,,elgázolni,, vagy nem lövi magát hátulról hátba, én erre gondoltam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.