„Talán ilyen hülyeséget nem kellene leadni!”

– ezzel a szöveggel posztolta ki Facebook oldalára Széles Gábor, az Echo Tv volt tulajdonosa a Kovács Gergely interjújáról szóló cikket. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt vezetője tegnap volt az Echo Tv Napi Aktuális című műsorának vendége. A felvételen 6:55-től kezdődik a pillanatok alatt legendássá vált interjú:

Egyik hozzászólásában Széles tovább értetlenkedik Mészáros Lőrinc (az új tulajdonos) csapatának szerkesztői döntése kapcsán:

Széles Gábornak nem vicces a kétfarkús interjú a volt tévéjében

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Elképesztő, hosszú-hosszú percekig a műsorvezetőnek nem esett le... Ez ám a "humorérzék"!
Îgy megszîvatni a műsorvezetőt,aki fel sem fogta mit hall!? Szenzációs!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Már megint a helyzet magaslatán vagytok propeller "szerkesztők" . Kezditek magatokat is alúlmúlni. Remélem, egy fillért sem kaptok "munkátokért". Vagy csak nem láttok ki, miközben valami gazdaállat seggében van a nyelvetek? Qrva unalmas.
Edmond Dantes
@Cefi: Hogy jönnek ide a propeller szerkesztők?Kétfarkú Gergő és társainak a magaféle adja témát,főleg akkor,amikor seggnyalásról beszél.Seggnyalásról maga!!!.Érti is,hogy miről szól a cikk,vagy csak kihúzta a nyelvét és meg akar felelni.Ezen csak tényleg röhögni lehet.Nem hiszem,hogy hallotta,de tájékoztatom,hogy a nevetségesség öl.
Profonn
@Cefi: Előre is elnézést kérek a rám nem jellemző megszólalásért ! Lehetne kérni, hogy önkezüleg ontsd ki a beled te retardált véglény ?
Cefi
@Edmond Dantes: Már többször, többen megfigyeltük és leírtuk: Ha valaki megoszt, és felrak egy cikket, más oldalakról megosztva-ami napról-napra csökken, mert a "szerkesztők" a demokratikus oldalak számát, amiről lehetne megosztani, csökkentik. Tehát, ha egy témában túl sok, nekik nem tetsző hozzászólás van, egyszerűen újra és újra felrakják ugyanazzal a címmel. Azután az első, vagy második, vagy ahányadikon a több kormányt cikiző hozzászólás van, egyszerűen "eltűnik" kommentestől. A héten csúcsot döntöttek, egy órán belül ÖTSZÖR írtak felúl egy cikket. Továbbá a lap alján szereplő "írjon a szerkesztőnek" fülre írva nem válaszolnak. Gyáva szarok. Hogy kinek a seggébben van a nyelvük:

24.hu/media/2016/09/06/hirgyujtot-vasarol-a-magyar-milliardos-mediacege/
Cefi
@Profonn: Részleteznéd mi a problémád velem, hogy mi alapján beszélsz így velem?
grincss
Döbenet (by Széles Gábor), h egy valaha volt vezérigazgató nem tud helyesen írni!
Talán Schmitt Palkóval egy helyen "tanultak"?
grincss
@Profonn: Nem kéne így beszélni, mert az emberfia még azt hinné, h egy bunkó parka vagy!
Bár ...
Cefi
@Profonn: @Edmond Dantes: Csak hogy tisztuljon a kép, nézzétek az időpontokat, és a kommentelőket. És ez már több hónapja tart...

propeller.hu/itthon/3267443-nap-vigjateka-ketfarku-gergo-echotv-ben

propeller.hu/itthon/3267562-szeles-gabor-ketfarkus-elnok-echo-tv-szerepleserol-talan

Tehát mi előtt valakit fikázni és sértegetni kezdenétek, nézzetek utána, van-e alapja, vagy jogos-e. Részemről nincs harag.
Profonn
@Cefi: @grincss: Bocs ! Reflexből utálok mindenkit, aki nem én vagyok ! Ha ezt nem tudjátok elfogadni, akkor dögöljetek meg ! Toleráns voltam mindenkivel, szín, faj és nemre valótekintet nélkül, de most már elég ! Vagy nyíltan kimondunk mindent, vagy kuss van !
Cefi
@Profonn: Mint láthattad, nem támadtam vissza, hanem megkérdeztem hogy mi a probléma. Tisztáztuk. Spongyát rá.
Profonn
@Cefi: Félreérthető volt a 2 farkúakkal szemben ! Most már minden rendben :)
karma1
@Cefi: Ja, es siman behoznak tobb mint egyeves, feleves cikkeket is... Igy kb. egy hete jelent meg a Langokban all Parizs cimu szosszenet, es mikor rakerestem, kiderult, hogy tavaly juniusi. Es ugy adta le a Propi, hogy "tegnap"-i hir...
Na meg ahol a veroce21-feleknek nem kotelezo a cikkhez hozzaszolni, csak gyalazkodni jonnek be az oldalra. Es persze bringas, pergeto, csizmas, spu00, stb...
Kezd elmenni a pitiseg fele az oldal...
karma1
@Cefi: @Profonn: ket kedvencem, ne irtsatok mar Ti is egymast, arra ott a Botka meg a Vona...:o))))
Cefi
@karma1: De Veled már megbeszéltúk ezt :-)). De azért a héten az brutál volt; ugyanaz a hír, ugyanazzal a címmel, ötször egymás után... jobban fájt nekik, mint a csuti zsírgecinek...
Cefi
@karma1: 21,27. Félreértesz valamit. Minden rendben.
karma1
@Cefi: Tudom, de nem mindenki tudja ezt, mert pl. Profonn nem mindig van itt, csak neha nez be... Es nagyon "a mi" oldalunkon versenyez...:o)))))

Az sokkal inkabb tre, hogy ez a kobunko szeles, raadasul ex-tulaj mi a rossebert ugat bele az Echo tv mostani dolgaiba? Nagy szerencse, hogy az a hulye szaniszlo ferenc mar nincs ott,... Hat lattam a Galvolgyi parodiat az Echo tv-rol es szaniszlorol, hat azon besirtam!...:o)))
karma1
@Cefi: Most mar igen, latom, de az idoeltolodas, mig irom a hsz-t,... Sziuska, puszi, joejt...:o)))
karma1
@Cefi: Nekem most kezdodik a nap, es talan ma is nyar lesz. Ugyanis itt tegnap volt a nyar. (1 nap )
Cefi
@karma1: Ritka irigy vagyok. Bár szomorú is.Eszembe jutott: több mint harminc éve volt törzshelyem nyaranta a Dagály. Minden héten egy nap, májustól szeptemberig. De a megalomán fideszállatok lerombolták. Még nem tudom idéntől mova járok.
karma1
@Cefi: Az egesz gyerekkoromat a Dagalyon toltottem: jo kis igazi nyarak voltak, es a szomszed neni mindig kivitt engem oda a IX. kerbol...:o))) Szuleim dolgoztak, oviba sose kellett jarnom, mert Anyukam akkor ment el dolgozni, amikor en mar 6 eves voltam es suliba kezdtem jarni... Maga volt az Eden...:o)))))
Cefi
@karma1: Legalább egy közös feeling... :-(( Nyugodj békében Dagály... a gyilkosaid pedig végezzék a pokol tüzén.
karma1
@Cefi: Nem is akarom tudni, hogy most hogy nez ki... Egyebkent is lebontottak az egesz gyerekkoromat, pedig nem volt olyan veszes...:o)))
Cefi
@karma1: Sok embernek. És nem csak a gyerekkorát; a fiatalságát, aranykorát, emlékeket, barátságokat, szerelmet, életet. Gyilkos csürhe.
quadrocopter
Aki a "találmányát" úgy dobta be a köztudatba, hogy legalább 500 évre megoldaná Magyarország energiagondjait, az csak a pszichiáterének utasításaival foglalkozzon!
aremy
mert a nemzetesek tuják hogy mi az a vicc.hát ez a vicc!
Manhattan
Elképesztő, hosszú-hosszú percekig a műsorvezetőnek nem esett le... Ez ám a "humorérzék"!
Îgy megszîvatni a műsorvezetőt,aki fel sem fogta mit hall!? Szenzációs!
human
Azért az M1 még mindig hozza a formáját: Nézzétek csak az oszlopdiagramok arányát! Nem először sütik el ezt a fajta adathamisítási technikát. Ez a saját választóiknak teljes lenézése.
uploads.disquscdn.com/images/0787c870cfaf0bfeb8c26e1c6a71cb3c5072da14c9e46002838bc98ff9d66894.jpg
karma1
@Manhattan: Van egy olyan erzesem, hogy ennek a hulye velkovicsnak, EGYALTALAN NEM esett le,... Egyszer meg halalkomolyan bele is fojtotta a szot Gergobe, de O vegig pokerarccal magyarazott...

Asszem, ez a ket part letezik ma igazan nagyon sok lehetoseggel: A Ketfarkuak meg a MoMo...:o))) Ha kozos listara tennek magukat, allitom, nagyon sok ember rajuk szavazna, ha masert nem, csak azert, hogy NE ovinak menjenek a szavazatok...
(Tudod, akik egy oran belul par millio forintot kepesek adomanyokbol osszegyujteni, azokra odafigyelnek, es szerintem azok szavazni is elmennek majd. Mert aki a Kutyapartot komolyan veszi, az tutira leszxarja a Padret...:o))))
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/04/negylabon-az-orban-nyitott-slicce-elott/
Ezennel megállapítom, hogy Széles Gábor egy természeti csoda. Minden téren. Ennyire
feneketlenül buta embert elég ritkán látni a mi égövünk alatt is, pedig nem gyenge a felhozatal
kormánykörökben. Széles Gábor azonban egy más dimenzió, már amennyiben az ő esetében lehetséges dimenzióban gondolkodni. Bármilyen vonatkozásban. Kezdésnek gondolkodjunk el azon, hogy a magyar közoktatás nem most zuhant a szakadékba,
hanem már évtizedekkel ezelőtt. Az a rendszer, amelyik diplomát ad egy ilyen szellemi
mélygarázsnak, csak beteg lehet. És nem (csak) az olyannyira imádott édesjó anyanyelv ellen elkövetett sorozatos merényletekre gondolok, bár az sem utolsó szempont. Ennél azonban érdekesebb az a középkori boszorkányokra hajazó átokszórás, amit az üzletember nagy nyilvánosság előtt – jó, nem olyan nagy az, csak páran járunk oda röhögni – előad.
„Aki eladta a lelkét a Simicska pénzének…” kezdetű verssor helyből megérne egy alaposabb
elmeorvosi vizsgálatot. Már csak azért is, mert az Orbán nevű a komplett hatalmát köszönheti a Simicska pénzének, a Simicska pedig a pénzét köszönheti az Orbán hatalmának. Erre a
szimbiózisra épült fel az egész mai, bűnszervezetben elkövetett országlás. Ebből profitál ma is a Széles és a hozzá hasonlóan magasan kvalifikált agyhalottak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.