Gyújtó hangú, bár kissé lassú beszédet mondott szombaton Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje. Botka amellett, hogy ostorozta Orbán Viktor rezsimjét, nem egyszer szállt bele páros lábbal Gyurcsány Ferencbe, aki szerinte csak hátráltatja az összefogást, de még inkább Orbán leváltását. A beszéde végén pl. ezt mondta: Gyurcsány közölte, ő aztán nem akar senkit sem kigolyózni. Botka viszont igen.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat nem egeszen ugy van, ahogy a firkasz ur lattatni akarja, ugyanis Gyurcsanynak eppenseggel semmi megszeppenni valoja nincsen, mert a partja egysegesebb, mint valaha, regen volt valakinek 98 %-os a valasztasi eredmenye, ot viszont most ekkora aranyban valasztottak ujra a DK elnokenek.
Szoval lehet,. hogy botka "uj hus" a piacon, de ha o se tud mast kitalalni, csak Gyurcsanyt fikazni, azzal csak bebizonyitja, hogy az MSZP pont akkora nulla, mint oelotte volt.
Ha nem venne eszre botka Gyurcsany intelligenciajat magatol, akkor most figyeljen oda erre az egy rovid kis uzenetre, es ertse meg belole, ami fontos: egy igazi stratega es jo vezeto sohasem nezi le az ellenfelet.
Rongyos kapas-kaszas sereget sohasem akkora dicsoseg legyozni, mint okos, tapasztalt, fegyelmezett katonakat.
Botka tehat csak a csurheje csahosa lehet, ha igy all hozza a politikai partnereihez... (Erdekes, hogy elvileg egy oldalon kellene allniuk, de botka erre keptelen: ha senkivel sem akar tarsulni, elegge egyedul fog maradni.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Béla333: Gyurcsany-kedvelo vagyok, de megsem hiszem, hogy Gyurcsany egyedul akarna megszerezni es megtartani a hatalmat: a jobbik kivetelevel szerintem Gyurcsany mindenkivel - igy az MSZP-vel meg a kedvenc LMP-del is tudna siman dolgozni.
Ne feledd, mindegyik partban vannak olyan szakertok, akiknek a munkajara iszonyu nagy szukseg lesz, ha mindent rendbe akarnak tenni. Igy Hadhazyra, az Egyuttes Juhasz Peterre, a fuggetlen Angyanra, stb., Moma Bokrosra, - meg ha csak mikroszkopikus is a partja - , de Bokros ketsegtelenul penzugyi szakerto. Pl. o ismeri a legjobban meg a 89-tol kezdodo kormanyok penzugyeit, politikajukat - a baj ott van, hogy a kis partocskak vezetoi nem akarnak Gyurcsannyal dolgozni, pedig tokeletesen nyilvanvalo, hogy ok egyenkent, egyedul NEM fogjak megdonteni orbant.
Tehat nem inkabb azt gondolod, hogy a tobbi kis part ,- aki el akar szigetelodni mindenaron Gyurcsanytol - , hogy nem inkabb ok nem akarjak megdonteni orbant?
Ha egy jozan paraszti esszel gondolkodo leul a legutolso tablazat ele, ami a partok allasat mutatja, akkor a futyisz talan 24 %-on all, es ahhoz, hogy ezt tulszarnyaljak, az OSSZES kis partnak ossze kene fognia.
Erre mi tortent? A semmibol berobbant egy ertelmes, tenni akaro fiatalokbol allo csoport, a Momentum, es viszi a 43 % bizonytalankodot a sajat oldalara!
Ezt pedig az osszes kis part meg fogja szivni, de ugy kell nekik... AKi finnyhaskodik, az ket szek kozul bizony a pad ala esik...
nusika
@karma1: ...ne feledjük el még a Torgyánnal való kiegyezést sem!! Kiegyeztek és utána "elolvadt"ak a kisgazdák!
Béla333
@karma1: 10.34
Persze egy nyomozást vagy letartóztatást ismeretlen tettes ellen kezdenek általában, de 2006 feltételezett felbújtóit, a zavargások szervezőit már többször megnevezte Gyurcsány is és a DK is! Ebben a piciny országban egy ilyen több ezer embert érintő megmozdulás hátterének a felderítéséhez, bizonyíték felkutatásához hogy-hogy nem volt elég az a 3 és fél év, amíg az MSZP-SZDSZ kormány még hatalomban volt?
Pláne hogy a rendőrség, a titkosszolgálatok, minden az MSZP emberek irányítása alatt volt?
Hogyan lehet hogy több mint 10 évvel az események után sincs ennek felelőse, akit ezért lecsuktak volna?
Orbánék nem nyomultak az MSZP korrupciós ügyeiben, ha ők is részesültek a lopott pénzből! Hogy is van ez? (Gripen kenőcs, K&H ügy, autópályák felülszámlázásai, közös parkolótársaságok, és igen, a Quaestor ügy vagy a 4-es metró is közös mutyinak tűnik, csak a zajongás van körülötte, eredmény évek óta semmi!
Ez hogy is van?
karma1
@nusika: Ja, emlekszem, amikor Torgyan hatan jutott be a parlamentbe, es nagyon gyorsan dobta oket...
Peller Anikó
@Manhattan: 10:27, attol tartok az első verzió egy képtelenség, egy leépülő emeszpé utolsó beteges próbálkozása Botka, aki véleményem szerint nagyon rosszul kopogtatott, ráadásul egy végzetes hazugsággal (mármint, hogy Gyurcsány a szemünkbe hazudott).

Ha így lenne is (de nincs így) akkor is egy milliószor hazugabb, lopótolvaj banda elzavarása a tét. Segítened kellett volna Gyurcsánynak, segíthettél volna elmagyarázni ennek a bútorozatlan agyú népnek mit akart mondani Gyurcsány (a maga némileg ügyetlen módján) öszi nem öszi köszi nem kérünk ebből a széthúzásból.

Semmit nem fogsz kapni a geci igéreteiből, emiatt kár beállnod mögéje (ugyanis a széthúzás az ő malmára tereli a Dunát). Botka, botka, nagyon melléfogtál. Nincs neked egy normális tanácsadód? Jaa, vagy úgy, most volt itt Szegeden két hete?
huKKK
@Mirabilis: Valójában a cikkíró szeppent és szeppenetét gyurcsányosította.
Divat manapság a személyes fílinget közhangulatként beállítani meg megtippelni mások reakcióját annak megkérdezése elõtt.
Régebben a hozzám hasonló öreg magyar parasztok régi magyar szavakkal írták le ezt a jelenséget: pl. prekoncepció, fake news stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.