Sokszor írtunk korábban arról, hogy a fizikai szinten mit tehetsz a környezetvédelemért. Írtunk többek között a faültetés lehetőségeiről, az újrahasznosításról, karbon lábnyom csökkentésről, energiatakarékosságról, víztakarékosságról és még sok minden másról. Most egy olyan írást osztjuk meg veletek, ami egy jóval tágabb nézőpontból tekint erre a témára és ad útmutatást, hogy mennyi mindent tehetünk még a Földért a közvetlen környezetünkben és társadalmi szinten.

Feltöltő: kornytech
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Annyit tehetek,hogy elhallgatom a motorfűrészek-muzsikálását évente kétszer ŐSSZEL ÉS TAVASSZAL IS,mikor a is a balatonfelvidéki panorámából eltüntetik a faluerdőket-jó ha csakkk ligetre vágják-visszatelepítésről szó se esik évtizedek óta-a volt tsz-ben kapirgálóknak ajándékba kiosztogatták,de minek,hogy most lerabolják,mert drága a gáz fűtés,égetik fel a természeti környezetünk.A szőlőket már kivágták-most az erdeink következnek-aki szólni merészel-egyszerüen kilövik,vagy véletlenül leég a hajléka "szeretettel",mert pártunk és kormányunk sokat segít a rezsicsökevénnyel-köszönjük VICCTOR RENDSZERES VÁLTOZTATÁSAID-GYŐZŐ BÁCSI PEDIG "SZERETETTEL" ZSÁKOLJA A MAGYAR TERMŐTALAJT-a magyarok pedig visszavásárolják "SZERETETTEL"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.