A Liberálisok felszólítják a kormányt, hogy azonnal vonja vissza a katonai gimnáziumokról szóló terveit! Hét pontban foglalták össze érveiket: Több nemzetközi szerződést is sértene a rendszer. (pl.: ENSZ gyermekek jogairól szóló egyezmény) A jövő generációinak használható tudásra van szüksége ahhoz, hogy a társadalom hasznos tagjaivá válhassanak, és a munkaerőpiac kihívásainak meg tudjanak felelni: informatika, idegen nyelv, adótudatosság, jogtudatosság, demokrácia-ismeret, tolerancia, nyitottság, tanulási képesség... Nem harcászati ismeretekre...

Forrás: civilhetes.net
Feltöltő: klarika1940
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Pomntosan így van! Ezt csak támogatni lehet. A pszichésen terhelt kajmán már ehgy kupac szarral is izmozuna, ez pedig a gyengék jele, ahol nagy pofa van, ott kevés az erő!
karma1
Ez is csak egy gumicsont volt, amin az olimpia helyett elragodhat a jonep... Ehhez annyi mindennek kellene egyutt lennie alapfeltetelkent, aminek a tizedet se tudnak biztositani a kovetkezo 10 evben... (Katonakat nem lehet a folyoson tornasztatni naponta, es az osszes tobbi targyat is komolyabban kell nekik leadni, mint tananyagot.)
orban mar megint almodott egyet, a kdnp-s ven hulyek felebredve a delutani bobiskolasbol gyorsan radoltek a szavazocsengore, aztan mar lehet is rola beszelni, vitatkozni, allamtitkarsagot, lovasezredet, kozepuletet, mittudomenmit beszerezni, persze mindenkinek kell egy Audi8-as, a legutolso laptop, csucsmobil, stb. mire kidolgoznak a mar otleteben hamvaba halt baromsagot...

Kocsi a cikket , Klarika, nekem meg volna ezer es egy mas indokom is,...:o))))
Csizmás Kond
újabb libsinyögvenyelés. Igenis az iskola tanít ha katonai ha más...és inkább katonai iskolákat mint a gender studies-szak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.