Főpolgármesterséget ajánlott Orbán Viktor Tarlós Istvánnak cserébe, ha együttműködik, és "ha szükségessé válik", javaslatot tesz az olimpiai pályázat visszavonására – tudta meg az atv.hu megbízható forrásból.

A miniszterelnök valójában már Rio óta tudja, nincs sok esély Budapest győzelmére. A főpolgármester csak saját meggyőződésből cselekszik.

ATV: Orbán alkut ajánlott Tarlósnak, ha "szükség esetén" visszavonja az olimpiai pályázatot

A Momentum aláírásgyűjtésének bejelentése óta folynak a háttérben az egyeztetések: a főpolgármester és a kormányfő az utóbbi időben heti rendszerességgel beszél egymással, noha korábban kettejük kapcsolata mélypontra esett.

Orbán Viktor Rio óta nem beszélt az olimpiáról, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság környezetéből ugyanis “leszivárogtak hozzá bizonyos vélemények”, és időközben egy felmérés is azt mutatta, Európában reális esélyei Párizsnak vannak. A kormány ezért a vasárnapi boltzár mintájára inkább visszavonná a kandidálást, hogy elkerülje a népszavazást.

Tarlós István már pénteken arról beszélt, ő komolyan fontolóra veszi, hogy vissza kellene vonni a pályázatot, vasárnap pedig azt mondta az olimpiáról: nem zárható ki, hogy születik egy “negatív döntés”.

Péntek este Tarlós István cáfolta, hogy a miniszterelnök Budapestre hagyná az olimpia kérdését, de az atv.hu szerint az olimpia ügyében Tarlós István azt csinálja, amiben Orbán Viktorral már megegyeztek. Újrázásához pedig jól jön a 4-es metró ügye, és az, hogy a főpolgármesterhez semmilyen korrupciós ügy nem tapadt.

A portál kereste Havasi Bertalant. A miniszterelnök sajtófőnökétől azt kérdezték: a miniszterelnök szerint nemzeti vagy budapesti ügy az olimpiai pályázat, Orbán Viktor megadta-e Tarlós Istvánnak a “felhatalmazást”, hogy döntsön saját hatáskörben a pályázatról, vagy a kormánynak is lesz saját döntése. A sajtófőnök szerint a pénteki Orbán-Tarlós találkozó után kiadott közleményhez képest “nincs újabb információ”.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Hehe! Tarlós Tyutyu a XXI.század Pelikán elvtársa /egyszer majd kérünk magától valamit/...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
aremy
megy a vajúdás csak tudnám mi lesz belőle? szarrakás és ki rakatolja most ezen tülekednek.
adrenalink
Hehe! Tarlós Tyutyu a XXI.század Pelikán elvtársa /egyszer majd kérünk magától valamit/...
Cefi
ATV: Orbán alkut ajánlott Tarlósnak, ha "szükség esetén" visszavonja az olimpiai pályázatot.

Kimenő volt ma a zárt osztályról??
nezelodo
Beszarás! Polgármesterséget ajánl Tarlósnak. Én hülye meg azt hittem eddig, hogy a fővárosi zemberek választják maguknak meg! Persze a tüttyedt KDMP-s elszólása óta, miszerint Orbán dönti el ki lesz a Köztársasági Elnök, már nyíltan felvállalják, hogy a választások eredménye a Viktor személyes döntésétől függ. Egy épelméjű vezető nem tagadná ezt le a demokráciák korában?
kissé felnőttem
Arcképe ennyit mutat ? mosom kezeimet, kijózanodásnak nem nevezném, csak sarokba szoritva, már nagyon nem is alkuképes
kissé felnőttem
hoppá Vasárnapi zárvatartósdi játék lesz ! Kivédendő a szavazási bukta beelőzni. DE remélem a KONZULTÁCIÓT IS hanyagolja ? mert tulköltekezik igy is egymaga
elnyomott
Tarlós fingani sem mer Orbán nélkül.
Ugye nyilvánvaló, hogy ebben az országban minden szemétségért elsősorban egyszemélyi a felelősség?
A többinek annyi, amennyit a "parancsra tettem" kifogás enyhíthet. A szememben egyébként semmit.
namihami
@adrenalink: Azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy a Pelikán azért közben néhány alkalommal megkocogtatta a tégláját a börtönben. Igaz, rövid időre.
Mi csak reménykedhetünk abban, hogy ezek a mostani Pelikánok majd összevonva, egy hosszabb kirándulást tesznek a fenti műintézetben.
dr. prédikátor
A viktor szopkin megint megvette tarlós csicsát kilóra!
Edmond Dantes
Tarlós visszavonja,aztán Orbán seggbe rúgja.
adrenalink
@namihami: Én annyira nem tudok reménykedni, pedig alapvetően optimista szemléletű vagyok.
Cefi
@Edmond Dantes: ...biztos vagy az utolsó szóban? Nem írtad el?
Clavigo
Remélem ,,2018 után a Gazdaállatnak már nem lesz alkalma igérgetni,,senkinek,semmit.
Edmond Dantes
Azért meg kell állapítanom,hogy Orbán vagy okosabb,mint Gyurcsány,vagy Orbán tanult Gyurcsány hülyeségéből.Annak idején,ha Gyurcsány is érezte volna a veszélyt és visszavonja a vizit meg tandíj bevezetését,akkor nincs népszavazás,nincs hangulatkeltés,amire Orbán aztán boldogan ráülhetett.Gyurcsány még akkor is kötötte az ebet a karóhoz,amikor már a tv székház is égett.Nem érezte a politikai veszélyt,bízott az emberek realitásérzékében,a szükségszerűség felismerésében.Bebizonyosodott,hogy egy politikusnak nem realistának kell lennie,hanem gátlástalannak.Orbán ebben verhetetlen,ezért most még azt is eltagadja,hogy hallott volna az olimpiáról(Megjegyzem,Gyurcsány csak a pártársai előtt hazudta azt,hogy hazudott) .Ezért fogja Orbán megnyerni a következő választást is,mert ő most büszkén belehazudik mindnyájunk szemébe,Tarlóssal meg elviteti a balhét.
namihami
@adrenalink: A remény hal meg utoljára.
mekkelek
Egy jópár haver már így is kitömte a zsebét a pénzünkbôl pályázatírással, tanulmányokkal, plakátkampánnyal stb. Jó lenne ha a visszavonás után a lóvét visszaraknák az államkasszába az összeharácsolt vagyonukból...
quadrocopter
Az olimpia reklámozására elszórt milliárdok már jó helyken kamatoznak - a cimbiknél!

Ébresztő Magyarország, ébresztő magyarok!
TomasP
Ez hihetetlen az önös érdekek háborúja és akkor hol vannak a polgárok és a szavazók, akik reájuk szavaztak, de nem ilyen az összeesküvésre adták a mandátumukat.
kisrigó
@nezelodo: Ez a két álszent pojáca mindent lenyom a torkunkon, packáznak a nép pénzével, érzelmével. Orbán tudta, hogy nincs nagy esély, de jól jött neki, hogy a hívei egy részének a zsebét tömje sok-sok közpénzzel az előkészítési költésekkel. Mi másról szólna ez a luxusiroda bérlés a projekt vezetőjének és a munkatársaknak stb? A sokmilliárdos telek vásárlás!! Mi a lósz..nak siettek!? Ja, hogy már megvan a jelentkező, aki majd "megmenti" ezt a bizonyos telket, hogy csökkentse a veszteséget. Tarlós beszél árulásról, van képe kiállni és ezt mondani!!? Mit vétett ez az ország, hogy ilyen Janus arcú emberek uralkodnak rajtunk?
vukkocska
Alkut ajánlott??? Ez az évszázad vicce. Kiadta neki utasításba, csak így elegánsabbnak tűnik a dolog, mintha nem Orbán hazudna. Mégsem olyan forró fejű a Tarlós, hogy azonnal felálljon. Kell azért a zsíros állás, a hatalom.
papa.49
A címkép üzenete ,,hopp beszartam,,))))))))))))))))))))))))))
lusta
@mekkelek: 1. Először is az összes eddigi kifizetések szerződéseit és teljesítéseit nyilvánosságra kell hozni.
2. Másodszar pedig meg kell nézni amit, miért, hogyan és mennyiért hányadost.
justhpeter
Az aláírók is ajánlottak mindkettőjüknek valamit. (Nyaljátok ki !) Lehet megfogadni !
Borsodi
@kisrigó: Minden szavaddal egyet értek,csak azt nem értem ha egy nem politikus el csen egy szalámit,vagy kalácsot azt becsukják.azokat akik folyamatosan eltüntetnek milliókat,milliárdokat,. meg sem kérdeznek .Természetesen politikusoknak,nagy kutyáknak lehet.védi őket a mentelmi jog.
human
Nem sajnálom Tarlóst. Letérdel és szeret, ha Orbán arra kéri. Orbán ugyanazt csinálja Tarlóssal, mint Putyin Orbánnal.
Borsodi
@human: A képet nézve nem tudni ki van az asztal alatt.De látszik Orbán mossa kezeit ő nem tud semmit, vétlen mindenben csak is a jót akarja Tarlósnak.
papa.49
Azért ez már a pofátlanság csúcsa nyíltan megzsarolja a bolondistókot!!!
nezelodo
Nem tűnt fel eddig a publikumnak, hogy Orbán semmit nem szavaz meg a parlamentben, sokszor meg sem jelenik, nem csak ellenzékiként nem tudta, hol a munkahelye, és csak a kasszát ismerte fizetéskor. A fidesz parlamenten keresztülvert akaratát egyéni indítványként adják elő, aztán ha egyszer egyszer felháborodik a köz, akkor a "hangszóróra" ég rá a dolog, mint most a Tarlós csicskására. Évek óta semmiért felelősséget nem vállaló vezető ül a nyakunkon, legtöbbször szembemenve a köz akaratával, és sunyi módon manipulálja azt.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/02/19/ti-lelki-hajotorottek-akik-a-falon-tul-is-veditek-a-pszichopata-tudatrepedes-mocskos-hazugsagait/
Ti lelki hajótöröttek, akik a falon túl is véditek a pszichopata tudatrepedés mocskos hazugságait. Arra nincsenek szavaim, hogy minden idők rekorder pávatáncosa valójában már Rio óta tudja, nincs sok esély Budapest győzelmére. Igaz, mi is tudjuk, többek között ezért tépjük a szánkat. Pedig nem mi kúrtunk el már eddig is alaphangon 20 milliárdot erre a bizonyosságra, nem mi fordítottunk magyart a magyar ellen, nem mi nyomtuk rá a nemzeti ügy szókapcsolatot egy hazugságra, nem mi sajátítottuk ki újra a magyarságtudatot egy mindenféle alapot nélkülöző átverés érdekében. Etessétek még a híveiteket, hogy minden rendben van, azok meg nyugtassák meg magukat, hogy ez biztos nem lehet igaz, mert ha a miniszterelnök úr tudná, igen nagyon dühös lenne. Hát persze, hogy nem tud róla, az olimpiáról is a minap hallott először, amikor kiderült, hogy az Budapest nemzeti ügye. A többiek meg, akik a saját, semmiért nem hibás gyerekük bőrén tapasztalják, hogy ami máshol magától értetődő, az nálunk elérhetetlen luxus, akik nem értik, hogy az üldözött keresztények, a milliárdos stadionok, a határon túli futball, a játékvasút és megannyi rongyrázó baromság mellett miért kell olimpia, rohadjanak is meg a demagógiájukkal. Ahol a gyerek intenzív osztályokon összesen 36 kórházi ágyat tud felmutatni egy olimpiára ácsingózó európai fővárosi, ahol nincs pénz egészségügyre, de van pénz milliárdos kampányokra, amelyek azt hirdetik, hogy rendbe van téve az egészségügy, és ahol az orbitálisan lábszagú demagógozással le lehet szarni, hogy gyerekek élete veszélyben forog, ott nem lesz könnyű a következő generáció szemébe nézni. Már ha egyáltalán.
Jozefina
Jó a kép! Remélhetőleg egyszer valóban fel fogja tenni a kezét??!!!
kukac50
Tarlós írta alá az olimpiára vonatkozó szerződéseket? Költségvetését? Ami csak hasra ütés szerű adatokat tartalmaz. Saját véleményem az,hogy Orbán Viktor volt! Hozzák nyilvánosságra az adatokat szerződéseket akkor megtudjuk,hogy Tarlós ehhez kis Miska volt.
csetere
@lusta: Eddig 7500 milliárdot szórtak el az előkészületekre. most mondta Fürjes Balázs a tv-ben. Csak az előkészületekre 15000 ezer milliárdot szántak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.