Balmazújvárosban egy markológép kidöntött egy villanyoszlopot, háromezer ember maradt órákig áram nélkül – írja a dehir.hu

A munkagép vezetője a rendőröknek azt mondta, hogy egy fekete macska szaladt át előtte az úton, nem akarta elütni, kikerülte, ekkor ütközött az oszlopnak.

Az érintett városrészbe aggregátort állítottak be, hogy a környéken élők tudjanak fűteni, világítani. A szolgáltató szakemberei kora délután kiemelték a helyéről a megrongálódott oszlopot és újat tettek a helyére.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
A cica szép. A duma habonyos. Az alkoholszint ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Milyen gyors lehetett az a markológép, és milyen lassú az a macsek! Biztos a nyugati végeken járva kapott kokót az egyik város ex fideszes alpolgijától, szombaton.
Eladott Ország
propeller.hu/itthon/3267496-felmilliardba-kerult-palyafutes-sokba-kerul-bekapcsolni-el-is
Igen, a Balmazújvárosi stadion rendelkezik pályafűtéssel, igen NB II ez már ilyen baromország! Félmilliárdba került a pályafűtés – sokba kerül bekapcsolni, el is maradt a meccs. De Tiba István, Balmazújváros fideszes országgyűlési képviselője, a klub vezetője januárban arról beszélt, hogy az idénynyitó meccs előtt (ez lett volna most), ha lefagy a talaj, akkor napokkal hamarabb be fogják kapcsolni a fűtést. Hogy a következő NB II. rangadó ne maradjon el kitalálták, hogy a város világítása helyett, inkább a pályát fűtik, hogy a költségeket ne lépjék túl. Az érintett városrészbe meg jó lesz az aggregátor is. A pszichopata tudatrepedéses, pávatáncos országban, a nemzeti padlófűtés előbbre való, mint a város világítása, az egészségügy, oktatás, szociális ügy ésatöbbi.
szép új világ
Ami a hírből kimaradt: a fekete macska kb. 20-25 éves lehetett, miniszoknyában és mélyen dekoltált felsőben volt. Szerette volna jobban megfigyelni, de eltakarta az oszlop.
eugen4402
... és feltűnően kellemes illat lebegett a cicus körül. Hasonlított a Chat Noir-ra...
nemkati
Az én cicám is így néz ki. Na, asszem el kell beszélgetnem vele. Igaz, mifelénk ritkán jár markoló, de sose lehet tudni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.