Kósa Lajos pár nappal ezelőtt azt mondta: Az olimpia Budapest ügye, az olimpiát városok rendezik, nem kormány, nem parlament. Az Inforádió megkérdezte Tarlós Istvánt, mit gondol a Fidesz frakcióvezetőjének kijelentéséről. A főpolgármester visszautasította Kósa állítását. Emlékeztetett rá, hogy állami megrendelésre megvalósíthatósági tanulmány készült, és az ez alapján összeállított pályázatot a Magyar Olimpiai Bizottság és az Országgyűlés Azt is elmondta, hogy a népszavazást sose ellenezte, az olimpiát pedig sosem erőltette.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Apa, kezdodik...:o))))) Vajon veget er szerdaig?
Es valoban, miert is akarjak visszavonni a nevezest? Mert a fejesek a futyiszben mar tudjak, hogy orbanc errol aztan vegkepp nem akar nepszavazast, mert az oriasi bukta lenne neki? Inkabb bealdozza tarlost, hogy o vigye el a balhet?

Mindig van lejjebb...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Lali király megint adta a nagy ökörséget. Olimpiát az ország költségvetése adja csak a város van megnevezve, hogy hol lesz. Igaz ez a fidesz mentalitás ha látják, hogy bukta lesz belóke akkor valaki másra akarják kenni.
quadrocopter
Nem egyeztették a menekülési hazugságot, inkább egymásra mutogatnak!
Ez is a gerinchiány jele!
Qqberci
TaplóPista viharos gyorsasággal elkezdte keresni a menekülőutat...
szaboria1
@1magyar: Ránk is ez várna egy 9.5 milliós lakosú ország ki sem tudná használni. Igaz ha vissza fele megyünk az időbe akkor újból országosan elrendelnék a kötelező sportolást.
1magyar
@szaboria1: Mindenhol ez van, az országok vezetői az olimpiával egy keskeny réteg érdekeit szolgálják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.