magyar hajózásban jelentős fejlesztések valósulhatnak meg a következő években a rendelkezésre álló forrásokból - mondta Völner Pál, a Magyar Hajózási Országos Szövetség elnöke kedden sajtótájékoztatón Budapesten. Kiemelte: az Európai Hálózatfejlesztési Eszköz (CEF) által biztosított 36 milliárd forint a magyar hajózás fejlesztését is szolgálja, emellett az Integrált közlekedési operatív programban (Ikop) 13 milliárd forint támogatja az ágazat fejlesztését. További 7 milliárd forint hazai forrás jut a 27 balatoni kikötő fejlesztésére, új hajók beszerzésére és felújításra.

Forrás: epulettar.hu
Feltöltő: épülettár.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A ,,gyorsnaszádunk,, mára tengeralattjáró lett, lemerült, mint egy rossz elem))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nevemnick
(Haladunk, haladunk... lesz még egy ellentengernagyunk...)

:D
papa.49
A ,,gyorsnaszádunk,, mára tengeralattjáró lett, lemerült, mint egy rossz elem))))))))))
eugen4402
@nevemnick: Nézd már, apukának meg kőbányája van... Akkor legyen Vitéz Kőbányai ...(vagy ezt már Hofi lelőtte?) Lóbányai megint kiesett, mert Novobáczky Sándor már megírta. Sóbányánk nincs, sajnos ólomérc-bányák terén se küzdünk a a bőség zavarával...
nevemnick
@eugen4402: csak várd ki a végét: majd még megépül a Csuti-csatorna, amelyen a Balatonról a Sión és a Dunán keresztül a csuti kisvasúttal Etyekre lehet jutni, a papa által említett gyorsnaszádok kíséretében...
Nessy
Ajaj! Amit eddig "fejleszteni" akartak, annak annyi lett!
eugen4402
@nevemnick: Csak ámulok és bámulok a felsejlő távlatok láttán. Csak egy tipp: Ha a Balaton bekapcsolódik az európai víziút-hálózatba, nem kellene-e a Zala folyót hajózhatóvá tenni, mert akkor az Alpok hófedte sípályáit is elérhetnék a jachton heverésző méltóságos uraim. Mi meg, ha patikába megyünk, hamleti dilemmával szembesülünk: - Kiváltsam a gyógyszereket, vagy Etyek a hónap végéig...ez itt a kérdés.
szép új világ
36 milliárd uniós és 7 milliárd közpénzt tolnak bele. Várom Mikor jelenik meg a színen a csuti gázszerelő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.