Vasárnap este a HírTV-nek nyilatkozott Tarlós István, visszautasítva Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetőjének pénteki állítását, hogy az olimpiai pályázat ügyében kizárólag Budapestet terheli felelősség – írja a 444.

Szerinte ez

teljes képtelenség, mert nyilvánvaló, hogy egy gondolkodó ember nem hiszi el, ezeknek a dolgoknak ilyen megközelítésben semmi értelme nincsen. Nem mi találtuk ki, hogy itt olimpiát kéne rendezni.

A Magyar Nemzetnek ezt így fogalmazta meg:

Egyenesen arcátlanság, ahogy az olimpiarendezés ügyében Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője Budapestre, a fővárosi önkormányzatra hárítaná a felelősséget. Ha Budapest lenne a felelős, miért kellett állami pénzeket költeni minderre, és miért lett kormánybiztosa az olimpiának, vagy miért szavazott a kérdésről – egyébként nagy többséggel – a magyar parlament?

Tarlós azzal a pletykával kapcsolatban is megszólalt, hogy Orbán 2019-es főpolgármesteri jelöltséget ajánlott neki ha elviszi a balhét:

a kérdés az, hogy mi igaz ebből a hírből. Semmi. Ha jól tudom, akkor jelenleg is én vagyok a főpolgármester, és még két és fél évig emberi számítás szerint. Nem tudom, hogy a főpolgármesternek miért kéne főpolgármesterséget ajánlani?

- mondta a Hír TV-nek. Szerinte ha

úgy döntünk, hogy ez egy népakarat és akkor ki kell szállni, ez az egyik verzió (…) mindenkinek, akinek ehhez de facto köze van, kormánynak, államnak, magyar olimpiai bizottságnak, fővárosnak egyaránt.

A főpolgármester szerint mindenesetre muszáj lenne gyorsan dönteni, nem hónapokig húzni az időt.

Hozzátette még, nem neheztel a népszavazást kezdeményező Momentum mozgalomra, azokon csodálkozik, akik összevissza változtatták a véleményüket.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Felteszem , ha tarlós csicsának lenne igaza, akkor miért csak a fővárosiak szavazhattak???Miért nem országosan lehetett véleményt nyilvánítani???Az olimpiát mindíg egy ország rendezi, a költségeket is az ország lakossága állja!!! Az az KÖZPÉNZBŐL rendezik!!!
magyarbakancs
Siker lenne akkor Orbán csinálta az olimpiát .amennyiben bukta akkor a főváros.
Munkamegosztás.
dr. prédikátor
Felteszem , ha tarlós csicsának lenne igaza, akkor miért csak a fővárosiak szavazhattak???Miért nem országosan lehetett véleményt nyilvánítani???Az olimpiát mindíg egy ország rendezi, a költségeket is az ország lakossága állja!!! Az az KÖZPÉNZBŐL rendezik!!!
Jozefina
Mindkét pasi elmebeteg és szenilis. Mindig mindenre másképp emlékeznek!!!
nezelodo
Én már hallani vélem a fűrész hangját, amint a Tarlós és a felelősséget rá hárítók együtt fűrészelik alatta a fát.
Mobil123
Tarlós eddig te is az olimpiát akartad. Akkor most vidd el a balhét. (Megjegyzem hogy nem csak budapesti helyszínek lennének gondolom így nem is ertem miért budapesti olimpia)
kukac50
A Fidesz hárítja a felelősséget! Paks II. -nél majd a paksi polgármester viszi el a balhét amit Orbán csinál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.