Az óraadóként dolgozó tanárok januári megbízási díjainak utalása február elején volt esedékes. A Közép-Budai Tankerületi Központnál egy érintett jelezte, hogy a teljes bér helyett mindössze 1 forint értékű utalásról kaptak jelzést a banktól „munkabér átutalás” közleménnyel. Tájékoztatást azóta sem kaptak a Klebersberg Központtól vagy az illetékes Tankerületi Központtól. A fizetések végül külön jelzés nélkül még a törvényi határidőn belül, egy hét késéssel megérkeztek – írja az Átlátszó.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Huuu, azannya! vitya, nem fizetted egy picit tul a tanarokat? Nem fog ebbe belerokkanni a koltsegvetes?? Nehogy aztan ne tudd meghosszabbitani mangalica meszaros kisvasutjat Lovasberenyig, mert agyonfizetted a pediket???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Nagy Mária: A védőnő lányomtól pont ma kérdeztük meg mennyit emelkedett a fizetése, mert az újság leírta hogy a védőnők átlaga 225 000 Ft. elmondta most kaptak 30 ezer Ft bruttó emelést most a 2 diplomájával keres bruttó 150 ezret, ennyit a szavahihetőségéről a kontár elkurmánynak!!!
qxy
@Nagy Mária: Tudod, azért írtam ,- Tisztelet a kivételnek. Én sem vagy vagyok szuper. csak csinálom a dolgom. De valld be. Nem sokan vannak akik ezt írhatják magukról mint te. Mert ebből van kevés.soha nem tartottam magam egy nagy valakinek. az hogy sok mindent csinálok az egy dolog. De ha csinálom akkor az " legyen tökéletes."
Nagy Mária
@papa.49: Tudom, és sajnálom. Ezen mi is átestünk, a média azt szajkózta, hogy a pedagógus is milliomos lett, pedig még nem értem el a víz-gáz szerelő tanítványom fizetésének felét sem. Nem tőle sajnálom, ügyes, jó gyerek. De valahogy mégis torz a tükörkép.
Nagy Mária
@qxy: "De ha csinálom akkor az " legyen tökéletes." No végre, ebben teljesen egyetértünk.
cikicakk55
@papa.49: Tudod az egészségügy is épp olyan mostoha gyereke a Fidesznek,mint az oktatás.Ezek mind olyan szakmák,amikből nem lehet jó nagy szeletet kikanyarítani a saját kis szigetecskéjükön fialó milliárdocskákhoz. Most például az egészségügyi szakiskolákkal szúrtak ki,elletve a diákokkal és azok szüleivel.A februári hónapra nem kaptak a tanulók ösztöndíjat. Az mondták,majd jövő hónapban egyszerre kifizetik mind a két hónapot.Így sem kapnak olyan nagyon nagy összeget a tanulók,hogy abból ficánkolhassanak,de azért fájdalmasan érintette a gyerekeket és a szülőket is. Azért a helyközi buszbérlet és a helyi összvonalas bérletre futotta belőle és még maradt is egy kis zsebpénz nekik.Most a szülők vakarhatják a fejüket,hogy miből fogják kifizetni a gyerekek bérleteit,mert az előkalkulációban nem volt betervezve az ösztöndíj vissza tartása. Sajnos nagyon kevés szülőnek van bankbetétje,hogy onnan leemeljen kapásból 20.000 ft-ot.
papa.49
@cikicakk55: Nagyon igaz amit írtál...A fütyisz a ,,létbiztonságot,, vette el az emberek nagy részétől, akik különböző okok miatt nem milliókat csak esetleg 1-2 százezer forintot keresnek, és megpróbálják a lehetetlent felszínen maradni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.