Enyedi Ildikóval, a Berlinálén Arany Medve-díjjal jutalmazott Testről és Lélekről című film rendezőjével készített interjút a német Deutschlandradio.

A riporter a film egy rendőrségi korrupciót bemutató jelenetéről kérdezte a rendezőt, az vajon szándékosan utal-e magyar közállapotokra.

Ezek a mi mindennapjaink. Oké, adjon nekem egy kis húst, egy kicsit innen, egy kicsit abból – ez volt a szocializmus. (…) De ami most a hazánkban történik, szégyen, és valóban félelemmel tölt el

- válaszolta a filmrendező.

Több se kellett a kemény hangneméről már jól ismert Deutsch Tamás fideszes EP-képviselőnek, hogy megnyilatkozzon az ügyben:

Kedves Ildikó, most a hazánkban az történik, hogy tizenkét év után végre filmet csinálhattál.

Ne szégyelld és ne félj tőle.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Én is csodálkoztam rajta, hogy az ország (szerintem) legjobb rendezője pénzt kapott Vajnától.
Azt mondjuk meg tudom érteni, hogy Deutsch nem fél saját maguktól. Sőt nem is szégyenli magát..Helyette szégyenkezik Enyedi.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Én is csodálkoztam rajta, hogy az ország (szerintem) legjobb rendezője pénzt kapott Vajnától.
Azt mondjuk meg tudom érteni, hogy Deutsch nem fél saját maguktól. Sőt nem is szégyenli magát..Helyette szégyenkezik Enyedi.
dr. prédikátor
Má megent beböfögött a nemzethy csődör!!!
human
Pont erről beszélt Enyedi és e miatt szar ez az ország. A fidesz azt hiszi pénzzel bárit meg lehet venni. A nyugdíjasokat 10 ezerért próbálják megvenni, a rendezőket meg azzal, hogy rendezhetnek.
Cefi
Majd pont a drogos tripperkirály véleménye érdekel bárkit is.
Hellcat
Tompika...beléptetőkapukkal mi a helyzet? lőrinc vagyonosáda is megtörénhetett igaz? 1000x esére 10 év alatt...
elnyomott
Bizony, aki eddig hallgatott, most az is megszólal, mert kinyílt a bicska a zsebében.
Attól ami manapság van.
namihami
Tomika. Nem az a baj, hogy te megszólalsz, szólalhatsz, hanem az, hogy van bármilyen média, amelyik ezzel és egyáltalán veled még egyáltalán törődik. Egy egészséges híradásban te már lábjegyzet se lehetnél..
Perwool
Semmi sem erősíti meg jobban a gyanút, mint egy hivatalos cáfolat. ...
(R. Frost)
Eladott Ország
" Itt van például Deutsch Tamás, aki bárhol máshol is lehetne, de pechünkre nem bárhol máshol van. Hanem itt, nekünk okozza az örömet napról napra. Mondja az okosságokat, mert neki ez a dolga. Ő a keménytökű laza csávó, aki ifjonti hévvel bármikor és bárkinek odamondogat. Most éppen Enyedi Ildikónak. Nem az zavar engem, hogy Deutsch egy bunkó. Miért is zavarna, találkoztam már ilyenekkel életem során és nyilván még fogok is találkozni.
Engem az zavar, hogy ki ez az ember? Azon kívül, hogy ő volt a fiatal srác fülbevalóval, hosszú hajjal. Akire évekig várt az egy a zászló egy a tábor, hogy végre miniszterré nevezhesse ki. Mert diploma nélkül nem, de a diploma meg marhára nehezen jött össze. 1986-­ban kezdte az egyetemi tanulmányait és 1999-­ben sikerült letenni az államvizsgát. De az is lehet, hogy 98-­ban. Szinte mindegy. Lett is belőle sportminiszter és mindjárt kitalálta, hogy beléptetőkapukat szereltet a stadionokba. Meg is vettük a berendezést, akkor – 2001­ben – 4 milliárd forintba került. Aztán soha a büdös életben senki nem látta többé, sehova nem szerelték fel. Tehát a kérdésem: azon túl, hogy kivágott az ablakon 4 milliárd adóforintot, hogy volt pofája a Paralimpiai Bizottság alelnökeként verni az asztalt Gömöri Zsolt védelmében (jut is eszembe! Azóta zajlik valamiféle nyomozás mondjuk hűtlen kezelés témakörben? Csak vicceltem), kicsoda ő nekünk? Azon kívül, hogy 2009 óta EP képviselőként veszi fel a fizetését, mi hasznosat csinál?" Mert itt van nekünk Deutsch Tamás, a nemzet erkölcsi útjelzőtáblája, a drogos pofájával, kidülledt pupillájával, amelyre nagy ívben teszünk. Remélem, ennek a szarházi fideszes mocsoknak, Deutsch Tamásnak nincs másik szeretője, akit hirtelen el kell sütni a köz javára."
Jozefina
Kö kemény diktatúra van!!! Pont ilyen senkiháziak által, mint tomika!!!
Zeta
@Eladott Ország: közben a család Várhegyitől az előző tulajtól megvette az MTK reklámjogaut. Az Mtk nak lett egy Tompikája, vagy Tompikának egy MTK JA? vajon miből telt a családnak néhány Mrd -os üzltre?
Igaz , ha adhatott a Fidesz filmre, akkor nekik mért ne?
volvós
Kijaf@szomtompikát meg kij@f@sz kérdezte ??
Talán nyitva maradt a büdös szája a zsíros,
mocskos pofáján ?? Jobb lenne már kiszabadulnál
mindenhonnan, elöször a g...i se...éböl !!
Eladott Ország
@Zeta: Sajnos ezek a szarháziak, már mindent megmernek csinálni. Nem is zavartatják magukat, még akkor sem a mindenki tud róla. Se rendőrség, se ügyészség, se törvény. Ez egy baromország, Banánköztársaság.
Eladott Ország
@Zeta: Most már csak az hiányzik, hogy aki ellentmond mikor viszi el a fekete autó, mint az 50-es években. De ha ezek szarháziak maradnak továbbra, be is fog következni!
nezelodo
Végül is igaza van a Tompikának! Sokkal előbb készíthetett filmet valamelyik valaga vége a vezérnek a Fletóról, amely nézése közben kiélhette a nem titkolt beteges vágyait, rabláncon vezetgették az elődjét!
CsipkeRózsa
@Eladott Ország: Deutsch Tamás miniszterelnöki biztosként az internettel kapcsolatban is tevékenykedik. Gondolom, azt sem ingyen csinálja.
volvós
@CsipkeRózsa: 14:00

Persze, hogy nem ingyen ...mikor találkoznak,
egy-egy pipa a fizetése...:-))))))
RonaGyuri
az a baj, hogy Tompika komolyan így gondolkodik! =))
lusta
Tompika szépen elmondta a miheztartás végett, mecsoda kegyet gyakoroltak, hogy filmet készíthetett Enyedi Ildikó 12 év után. Abból persze 7 az övék.
quadrocopter
És mi van a milliárdokba kerülő beléptetőkapukkal, zsíros hajú, te kis ápolatlan köcsög?
Végre te is Nagy Pénzhez juthattál, mi?
justhpeter
Fel sem foghatom, hogy Tompika miért ugat bele a kultúrába. Semmi köze nem volt hozzá soha.
papa.49
@RonaGyuri: Te azt hiszed van neki mivel???
szerintem neki csak farka van abban hordja azt is (a pici) valamit amit más a fejében szokott))))))))
Ez a szarzsák a ,,titkárnődöntögető,, )))))))))))
Borsodi
Nem az számít,hogy mit mond,ha nem az ,hogy ki mondja.Magyarország a korrupció meleg ágya,ezt Tompika is tudja igaz ők ezt nem hangoztatják, inkább gyakorolják.
moareka
...ez az ingyenélő meg mer még szólalni?
F_Viktor
@justhpeter: Irod:
"Fel sem foghatom, hogy Tompika miért ugat bele a kultúrába."

Minden csaladhoz elvitte mar az Internetet, ezert egy lepcsofokkal feljebb lepett.
Györe-Juhasz Eva
@RonaGyuri: az a baj,hogy nem tud gondolkodni,de a kèpèt elnèzve , nem is csodálkozom,vagy fol narkós, vagy piás ,de valószínűleg mindkettő.
Desischado
De jó, hogy a sz@r is dirigál! Enyedi Ildikó egy tehetséges ember. Milyen jogon szól be neki ez a nyomorék?! Mert igazat mondott az fáj, tompika?
Eladott Ország
@CsipkeRózsa: tegnap, 14:00 Több lábon áll a Narkós Digó is, mint Ráhelka.
kemeati
Te szaros buzi Deutsch melyik rendszerben is tanulhattál ?Most csak elhagyni tudod feleségeid meg fölöslegesen pofázni!
karma1
tompika pont akkora twitterhuszar, mint a masik frissen feltort tehetseg, trumpli, aki az USA dolgait a twitteren intezgeti.

A cikk iroja megelolegezte neki a "kemeny hangu" politikus meghatarozast, de szerintem inkabb egy szuletett egybites, unintelligens f@szkalap - a vilagon semmire se jo. (Valoszinu az istallo fo" barma azert kuldte jo messzire, nehogy otthon ossze talaljon borulni a nagy sportolo nemeth szilivel meg a rendkivul okos, mindent tudo kupak lalaval, mert akkor ezek harman fel tudnak robbantani belulrol a fideszt,...
Enyedi Ildiko 1986 ota dolgozik, ha ket kokocsik kozott tompika belenezett volna a Wikipediaba, akkor o maga is megallapithatta volna ezt az egyszeru tenyt. 9 filmet igy is keszitett, es a munkassagat nagyon sok modon elismertek, ugyanennek a fesztivalnak a zsurijeben is reszt vett 1992-ben.
Nem csak filmet rendez, de nagy valoszinuseggel ez volt a legnagyobb muve, - azert is boki ennek a slampos baromnak a szemit,...
tompika, ha valahol valakinek eszebe jut majd egyszer ez a cikk, vagy az, hogy osszehasonlitson benneteket Ildikoval, akkor rolad 4 milliard adoforint eltapsolasa fog az eszebe jutni, mig Ildikonak az elsodijas filmje, amit batran megcsinalt egy velejeig romlott rendszerrol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.